Rebranding Bankingnews

Rebranding Bankingnews

Ne-am schimbat fata! Nu noi personal – cei din redactie, ci interfata prin care ajungem la voi – cititorii. Adica publicatia online BankingNews, care de astazi arata altfel: mai bine, credem noi si speram ca si voi sunteti de aceeasi parere. Pe langa schimbarea de ordin estetic, vrem sa va oferim o pagina care sa

Ne-am schimbat fata! Nu noi personal – cei din redactie, ci interfata prin care ajungem la voi – cititorii. Adica publicatia online BankingNews, care de astazi arata altfel: mai bine, credem noi si speram ca si voi sunteti de aceeasi parere. Pe langa schimbarea de ordin estetic, vrem sa va oferim o pagina care sa satisfaca cat mai bine nevoile de informare, sa va permita sa ajungeti cat mai repede si mai simplu la stirile si articolele care va intereseaza si sa va asigure o lectura cat mai relaxata a acestora.

Am ales sa facem aceasta schimbare la exact un an de de la lansarea www.bankingnews.ro. Un an in care v-am oferit peste 3.200 de stiri, care v-au tinut la curent cu toate noutatile din zona financiar-bancara si v-au creat o imagine clara asupra acestui domeniu.

Am dezvaluit informatii in premiera – “Avansul la credite va fi eliminat la inceputul anului viitor” (click aici), “Clientii bancilor vor fi aparati de o institutie in genul Avocatul Poporului” (click aici), “Provident financial va aduce conceptul de home-credit” (click aici), “Teapa germana MTS Leasing este made in Romania” (click aici), “Competitorul Erste Bank vine in Romania” (click aici) sau “Soc in Europa: Serviciile bancare din Romania sunt in topul celor mai bune” (click aici).

Am oferit consultanta clientilor bancari – “Ce pot sa fac atunci cand nu indeplinesc toate conditiile unui credit pentru locuinta” (click aici), “Secretele creditelor in franci elvetieni” (click aici), “BankingNews iti arata dobanzile mincinoase” (click aici), Trucuri pentru avansul si venitul unui credit pentru locuinte (click aici), “Cum poti obtine un credit mai mare de la banca” (click aici), De cati bani am nevoie in afara de avans la creditul pentru locuinta (click aici).

Am publicat numeroase analize pe marginea unor teme de interes – “Raiffeisen Bank este in pericol…” (click aici), “Care banci detin controlul in Bucuresti” (click aici) sau “Cum devii bancher…” (click aici). De asemenea, am luat “la bani marunti” produsele si serviciile bancilor, prezentand analize precum “Topul celor mai ieftine credite pentru locuinta” (click aici) sau “Topul celor mai ieftine credite pentru masina” (click aici).

Mai mult, am scris comentarii incitante si la obiect, precum "Imoralitatea Biroului de credit" (click aici), “Banca Transilvania: tupeu, creatie si nebunie… si totusi exagerat de multa nebunie!” (click aici), “Bilantul anului bancar 2006” (click aici) sau “Obraznicia bancherilor mioritici” (click aici).

Va invitam si pe voi, cititorii nostri, sa ne oferiti parerile voastre despre noul BankingNews la adresa de e-mail redactia@bankingnews.ro. Cu ajutorul sugestiilor voastre, speram sa putem imbunatati constant aceasta pagina, cat si calitatea continutului. In final, nu uitati: “Ca s-o mulgi, citeste zilnic www.bankingnews.ro”.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos