RBS Romania lanseaza Depozitul Privilegiu, dedicat clientilor Royal Preferred Banking

RBS Romania lanseaza Depozitul Privilegiu, dedicat clientilor Royal Preferred Banking

RBS Romania a lansat Depozitul Privilegiu, dedicat clientilor Royal Preferred Banking ai bancii, persoane fizice si persoane fizice autorizate, prin care acestia beneficiaza de o dobanda preferentiala, de 3,6% p.a. la euro pentru o perioada de 4 luni. „Depozitul Privilegiu, noul produs de economisire RBS, a fost creat cu scopul de a le oferi clientilor

RBS Romania a lansat Depozitul Privilegiu, dedicat clientilor Royal Preferred Banking ai bancii, persoane fizice si persoane fizice autorizate, prin care acestia beneficiaza de o dobanda preferentiala, de 3,6% p.a. la euro pentru o perioada de 4 luni.
„Depozitul Privilegiu, noul produs de economisire RBS, a fost creat cu scopul de a le oferi clientilor nostri o rentabilitate ridicata. Este o prioritate pentru noi sa le acordam clientilor Royal Preferred Banking tot sprijinul in alegerea celor mai potrivite solutii financiare, produse bancare si servicii dedicate”, a declarat Sorin Dragulin, Director Clienti Persoane Fizice si Clienti Afluenti, RBS Romania.

Depozitul poate fi constituit in sucursalele bancii, prin serviciul RBS iBanking, printr-un simplu apel telefonic la RBS Phone Banking sau prin intermediul Bancherului Personal, oferind o oportunitate excelenta si sigura persoanelor care doresc sa economiseasca.

Oferta este valabila pentru depozitele incheiate in perioada octombrie-decembrie 2012. Regulamentul oficial al promotiei se gaseste la www.rbs.ro si in sucursalele RBS Romania.

Royal Preferred Banking, divizia de affluent banking a RBS Romania, isi adapteaza serviciile si produsele in functie de stilul de viata al clientilor sai. Prin echipa sa dedicata de Bancheri Personali, Royal Preferred Banking se implica direct pentru a intelege nevoile si asteptarile financiare ale fiecarui client. Prin produse inovatoare, banca ofera un plan structurat si coerent pentru a ajuta la o gestionare cat mai buna a economiilor si a investitiilor clientilor, precum si o serie de avantaje si servicii exclusiviste. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.rbs.ro sau la serviciul RBS Phone Banking, disponibil non-stop, la numarul de telefon +4021 404 7 404, special dedicat clientilor Royal Preferred Banking.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos