RBS a fost desemnat cel mai bun furnizor de Cash Management din Romania

RBS a fost desemnat cel mai bun furnizor de Cash Management din Romania

In octombrie 2011, in urma unui sondaj realizat printre cititori, RBS a fost desemnat cel mai bun furnizor de Cash Management din Romania, in cadrul editiei din acest an a Euromoney Cash Management Survey. Este pentru a treia oara cand banca primeste aceasta recunoastere, reconfirmandu-si astfel pozitia de lider in furnizarea serviciilor de cash management

In octombrie 2011, in urma unui sondaj realizat printre cititori, RBS a fost desemnat cel mai bun furnizor de Cash Management din Romania, in cadrul editiei din acest an a Euromoney Cash Management Survey. Este pentru a treia oara cand banca primeste aceasta recunoastere, reconfirmandu-si astfel pozitia de lider in furnizarea serviciilor de cash management pe piata romaneasca.

„Acest premiu este foarte important pentru RBS Romania si reconfirma angajamentul pe care ni l-am luat fata de clientii nostri. Vom continua sa asiguram desfasurarea operatiunilor si tranzactiilor la aceleasi standarde inalte de calitate pe care le asteapta clientii nostri. Faptul ca primim aceasta recunoastere pentru a treia oara, demonstreaza succesul obtinut in cei 15 ani de prezenta pe piata, si am dori sa le multumim clientilor nostri pentru incredere”, a declarat Mircea Spinei, Director Servicii Tranzactii Bancare, RBS Romania.

Reteaua bancii, infrastructura tehnologica dezvoltata, precum si produsele diversificate si inovatoare ale acesteia, au permis echipei sale de cash management sa maximizeze fluxurile de capital si sa furnizeze instrumentele necesare pentru imbunatatirea transparentei si eficientei tranzactiilor bancare. RBS Romania furnizeaza cunostinte specializate si demonstreaza o intelegere profunda a nevoilor clientilor, fie acestia institutii financiare sau corporatii. Recunoasterea primita confirma eforturile echipei bancii de a furniza cel mai bun serviciu posibil clientilor sai, asigurand solutii extrem de personalizate, in functie de necesitatile acestora.

Euromoney realizeaza in fiecare an un amplu sondaj de opinie in randul specialistilor in cash management, trezorerie si finante din toata lumea. Pentru cel de-al XI-lea sondaj de cash management, au fost primite aproape 17.000 de raspunsuri valide, reprezentand o crestere de 39% fata de rezultatele inregistrate in 2010. 14.089 dintre aceste raspunsuri au provenit din partea unor institutii nefinanciare si 2.878 din partea institutiilor financiare.

Revista Euromoney este principalul titlu publicat de compania de comunicare financiara Euromoney Institutional Investor PLC, cu sediul la Londra. Fondata in 1969 de Sir Patrick Sergeant, revista Euromoney reprezinta vocea pietelor de capital internationale, avand 42 de ani de experienta in monitorizarea pietelor de obligatiuni, actiuni si a pietelor valutare. Euromoney Institutional Investor PLC face parte din indexul FTSE-250 si este listata la bursele din Londra si New York.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos