RBL a lansat doua linii de credit la Iasi

RBL a lansat doua linii de credit la Iasi

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a lansat, marti, la Iasi, doua linii de creditare in lei, cu dobanda fixa, destinate clientilor care indeplinesc conditiile impuse de banca, potrivit Rompres. Directorul de distributie al Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Hans Joeng Schnid, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, inceperea acordarii de credite in lei cu dobanda

Raiffeisen Banca pentru Locuinte a lansat, marti, la Iasi, doua linii de creditare in lei, cu dobanda fixa, destinate clientilor care indeplinesc conditiile impuse de banca, potrivit Rompres. Directorul de distributie al Raiffeisen Banca pentru Locuinte, Hans Joeng Schnid, a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa, inceperea acordarii de credite in lei cu dobanda fixa de sase la suta pe an catre clientii care indeplinesc conditiile impuse de banca. Acesta a mai adaugat ca finantarea obtinuta astfel poate fi folosita exclusiv pentru imbunatatirea domeniului locativ.

Pentru a beneficia de un Credit Locativ oferit de Raiffeisen Banca pentru Locuinte, clientul trebuie sa indeplineasca simultan trei conditii: solicitantul trebuie sa fie unul dintre clientii bancii si, implicit, sa economiseasca minimum 18 luni; respectivul client trebuie sa aiba in cont un sold minim de 50 la suta din valoarea contractului; cel de-al treilea criteriu se refera la cifra de evaluare minima impusa de banca.

Pentru clientii care nu indeplinesc conditiile de mai sus, Raiffeisen Banca pentru locuinte a lansat in paralel Creditul Intermediar.

Potrivit conducerii bancii, pentru a beneficia de un Credit Intermediar in lei, clientul Raiffeisen Banca pentru Locuinte trebuie sa economiseasca un sold minim de 25 la suta din valoarea contractului. Rata dobanzii este de 7,5 la suta pe an si este fixa pe perioada creditului intermediar.

Sursa: Rompres

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos