Raiffeisen reduce la 15% avansul la creditele de investitii pentru IMM-uri

Raiffeisen reduce la 15% avansul la creditele de investitii pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank a micsorat avansul la creditul Invest pentru IMM-uri, de la 20% la 15%. Acest tip de finantare se adreseaza firmelor cu cifra de afaceri, pe ultimul an, intre 1 si 5 mil. euro sau valoarea finantarii solicitate peste 200.000 euro. Imprumutul Invest se acorda pe o perioada de pana la 10 ani, in

Raiffeisen Bank a micsorat avansul la creditul Invest pentru IMM-uri, de la 20% la 15%. Acest tip de finantare se adreseaza firmelor cu cifra de afaceri, pe ultimul an, intre 1 si 5 mil. euro sau valoarea finantarii solicitate peste 200.000 euro. Imprumutul Invest se acorda pe o perioada de pana la 10 ani, in lei, euro sau dolari, fara plafon maxim, valoarea lui depinzand doar de dimensiunea proiectului finantat. Garantiile solicitate de banca sunt sub forma de ipoteca sau gaj, acestea fiind constituite fie pe bunurile achizitionate, fie pe alte bunuri. Companiile beneficiaza de o perioada de gratie de 6 luni, urmand ca rambursarea creditului sa fie facula in rate egale sau inegale (lunare sau trimestriale), in functie de specificul afacerii desfasurate.

“Acest tip de finantare poate fi folosit pentru dezvoltarea sau modernizarea capacitatilor de productie precum si pentru alinierea productiei la normele europene. De asemenea, din imprumut pot fi achizitionate utilaje si echipamente de productie noi, extinderea parcului auto sau in alte scopuri care determina eficientizarea activitatii companiei si extinderea bazei materiale a acesteia” a declarat Teodora Petre, manager produse IMM Medii.

„Ne-am propus sa avem o gama larga de servicii si produse care sa ne permita sa identificam impreuna cu o firma nevoile ei si sa-i oferim solutiile de colaborare cele mai potrivite. Cei peste cinci ani de activitate in domeniul creditarii IMM ne-au permis sa ne cream o echipa de specialisti, sa ne completam si sa adaptam permanent oferta de produse si servicii profilului acestui segment de piata” a spus Razvan Munteanu, vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos