Raiffeisen Leasing mizeaza pe afaceri de 280 milioane euro in acest an

Raiffeisen Leasing mizeaza pe afaceri de 280 milioane euro in acest an

Raiffeisen Leasing IFN SA si-a propus sa finanteze achizitii de bunuri de 280 milioane euro in acest an, in crestere cu circa 8% fata de anul anterior, ca urmare a avansului pe segmentul de leasing imobiliar, a spus seful diviziei imobiliare a companiei, Cristian Apostu. In 2007, Raiffeisen Leasing inregistrase o valoare a bunurilor finantate

Raiffeisen Leasing IFN SA si-a propus sa finanteze achizitii de bunuri de 280 milioane euro in acest an, in crestere cu circa 8% fata de anul anterior, ca urmare a avansului pe segmentul de leasing imobiliar, a spus seful diviziei imobiliare a companiei, Cristian Apostu.
In 2007, Raiffeisen Leasing inregistrase o valoare a bunurilor finantate de 260 milioane euro.

"In ce priveste structura portofoliului, 10% din finantari au fost destinate segmentului imobiliar, 17% au reprezentat finantarile de echipamente, iar restul finantarile pe segmentul auto", a mentionat Apostu.

El a adaugat ca, in acest an, compania vrea sa sporeasca ponderea finantarilor destinate segmentului imobiliar la 15%, segmentul de echimente ar reprezenta 17%, restul constand in finantari pentru segmentul auto.

Pentru acest an, Raiffeisen Leasing mizeaza pe afaceri de 40 milioane euro pe segmentul de leasing imobiliar, in crestere cu circa 48% fata de anul trecut, mai ales ca urmare a dezvoltarii societatii pe piata de birouri si logistica. In 2007, valoare bunurilor finantate de compania pe segmentul imobiliar a fost de circa 27 milioane euro.

"In prezent, avem aprobate si in curs de finalizare in vederea finantarii proiecte imobiliare de aproximativ 15 milioane euro", a mai spus Cristian Apostu.

El a mentionat ca societatea poate acorda finantare de peste 1 milion de euro pentru fiecare contract, iar in acest an se va orienta catre segmentul de logistica, birouri si mai putin spre piata rezidentiala.
NewsIn

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos