Raiffeisen International estimeaza profituri consolidate de 700 milioane euro, pentru 2007

Raiffeisen International estimeaza profituri consolidate de 700 milioane euro, pentru 2007

Conducerea Raiffeisen International estimeaza profituri consolidate de 700 milioane euro, pentru acest an, cea mai importanta contributie urmand sa o aiba tot segmentul corporatist, se arata in comunicatul Raiffeisen International care prezinta rezultatele grupul pe anul 2006. Pentru perioada 2007-2009, Raiffeisen International anticipeaza o crestere a fisei bilantiere totale de cel putin 20 de procente,

Conducerea Raiffeisen International estimeaza profituri consolidate de 700 milioane euro, pentru acest an, cea mai importanta contributie urmand sa o aiba tot segmentul corporatist, se arata in comunicatul Raiffeisen International care prezinta rezultatele grupul pe anul 2006. Pentru perioada 2007-2009, Raiffeisen International anticipeaza o crestere a fisei bilantiere totale de cel putin 20 de procente, cea mai semnificativa majorare urmand sa provina din partea regiunii Comunitatii Statelor Independente, in ciuda despartirii de Raiffeisenbank Ucraina. Banca estimeaza un randament al actiunilor inainte de taxe de peste 25 procente pentru anul 2009. Proportia costuri/venituri se estimeaza a fi de aproape 58 procente iar tinta pentru proportia risc/castiguri este de 15 procente.

Va fi accentuata in continuare activitatea in sectorul de retail, cu extinderea pe mai departe a retelei bancare, a canalelor de distributie, a aplicarii internetului si a oficiilor call centre. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos