Raiffeisen International Bank Holding a infiintat in Romania o firma de prelucrare a datelor

Raiffeisen International Bank Holding a infiintat in Romania o firma de prelucrare a datelor

Raiffeisen International Bank Holding a infiintat, in Romania, o companie de prelucrare informatica a datelor, Centralised Raiffeisen International Services & Payments, cu un capital social este de 6,8 milioane de lei. Capitalul social al noii companii, organizata ca societate cu raspundere limitata, este controlat integral de catre Raiffeisen International Bank. Cei doi administratori, Pierre Raymond

Raiffeisen International Bank Holding a infiintat, in Romania, o companie de prelucrare informatica a datelor, Centralised Raiffeisen International Services & Payments, cu un capital social este de 6,8 milioane de lei. Capitalul social al noii companii, organizata ca societate cu raspundere limitata, este controlat integral de catre Raiffeisen International Bank.

Cei doi administratori, Pierre Raymond Henri Brisse si Anca Corina Vraniantu, au fost numiti pe o perioada de trei ani, pana in februarie 2010.
I
n Romania, grupul Raiffeisen este prezent din 1998. In 2001, Raiffeisen a cumparat Banca Agricola, care a fuzionat cu filiala locala a grupului austriac in anul 2002.

La sfarsitul anului trecut, banca avea active in valoare de 13,82 miliarde de lei (4,08 miliarde de euro), plasandu-se astfel pe locul trei in sistemul bancar romanesc, potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos