Raiffeisen da explicatii

Raiffeisen da explicatii

Raiffeisen a cumparat subsidiara din România "la un pret foarte scazut" in 2001 si nu a inregistrat fond comercial pentru aceasta, a anuntat, luni, grupul austriac Raiffeisen Bank International (RBI), precizând ca va inchide acest an pe profit. "Subsidiara din România a fost achizitionata la un pret foarte scazut in 2001. Nu avem inregistrat fond

Raiffeisen a cumparat subsidiara din România "la un pret foarte scazut" in 2001 si nu a inregistrat fond comercial pentru aceasta, a anuntat, luni, grupul austriac Raiffeisen Bank International (RBI), precizând ca va inchide acest an pe profit. "Subsidiara din România a fost achizitionata la un pret foarte scazut in 2001. Nu avem inregistrat fond comercial al subsidiarei (in contabilitate – n.r.) si in consecinta RBI nu este nevoita sa deruleze o astfel de amortizare pentru operatiunile din România", potrivit unui comunicat al RBI.

Comunicatul Raiffeisen a fost transmis din cauza "multelor intrebari primite din piata, dupa anuntul de luni al Erste", potrivit comunicatului.

Raiffeisen a aratat ca vizeaza o amortizare partiala in valoare de 3,5 mil. euro in Ungaria si se asteapta sa incheie anul 2011 pe profit.

Deteriorarea climatului macroeconomic va avea drept consecinta un mediu operational dificil, noteaza Raiffeisen. Grupul bancar a avut un profit consolidat de 615 milioane de euro in primele sase luni ale anului.

Un consortiu format din Fondul Româno-American de Investitii si Raiffeisen Zentralbank din Austria au semnat, in aprilie 2001, contractul de privatizare al Bancii Agricole cu Autoritatea pentru Privatizare, valoarea tranzactiei ridicindu-se la 52 de milioane de dolari. Contractul a vizat plata unei sume de 15 milioane de dolari pentru pachetul de actiuni detinut de statul român, precum si majorarea capitalului social al bancii prin subscrierea sumei de 37 milioane de dolari.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos