Raiffeisen Capital&Investment lanseaza serviciul de tranzactionare online

Raiffeisen Capital&Investment lanseaza serviciul de tranzactionare online

Raiffeisen CAPITAL&INVESTMENT lanseaza serviciul de tranzactionare on-line, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Serviciul de tranzactionare on-line este dedicat clientilor RCI care isi investesc resursele pe piata financiara interna, administrata de Bursa de Valori Bucuresti. Platforma electronica pune la dispozitie toata gama de tranzactii: plasarea ordinelor de vanzare-cumparare a actiunilor, modificarea sau anularea acestora, vizualizarea

Raiffeisen CAPITAL&INVESTMENT lanseaza serviciul de tranzactionare on-line, anunta institutia intr-un comunicat de presa. Serviciul de tranzactionare on-line este dedicat clientilor RCI care isi investesc resursele pe piata financiara interna, administrata de Bursa de Valori Bucuresti. Platforma electronica pune la dispozitie toata gama de tranzactii: plasarea ordinelor de vanzare-cumparare a actiunilor, modificarea sau anularea acestora, vizualizarea tranzactiilor din portofoliu, transmiterea solicitarilor de transfer de numerar din disponibilul existent in conturile bancare personale, efectuarea de tranzactii la comisioane reduse. De asemenea, in cadrul platformei on line vor putea fi vizualizate in timp real cotatiile actiunilor listate la Bursa de Valori Bucuresti dar si a ordinelor proprii si a celor introduse de ceilalti clienti, pentru toate nivelurile de pret existente.

"Prin introducerea acestui serviciu am urmarit sa oferim clientilor nostri un acces facil la piata de capital si o mai mare flexibilitate in tranzactiile cu actiuni", spune Bogdan Campianu, Director Piete de Capital in cadrul Raiffeisen CAPITAL&INVESTMENT. Clientii interesati pot achizitiona acest serviciu prin semnarea unui act aditional la la contractul de furnizare de servicii financiare. Serviciul este accesibil din orice browser de internet, pe baza de nume de utilizator, parola – necesara pentru functiile de vizualizare – si cod PIN – necesar pentru efectuarea de tranzactii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos