Raiffeisen Bank va deschide patru noi agentii in judetul Cluj

Raiffeisen Bank va deschide patru noi agentii in judetul Cluj

Raiffeisen Bank Romania va deschide in acest an patru noi agentii in judetul Cluj, printre care, in premiera, un centru destinat corporatiilor si o unitate specializata in acordarea creditelor ipotecare. Anuntul a fost facut, joi, intr-o conferinta de presa, de presedintele bancii, Steven van Groningen. "Ne-am propus sa acoperim toate cartierele din Cluj, iar acum

Raiffeisen Bank Romania va deschide in acest an patru noi agentii in judetul Cluj, printre care, in premiera, un centru destinat corporatiilor si o unitate specializata in acordarea creditelor ipotecare. Anuntul a fost facut, joi, intr-o conferinta de presa, de presedintele bancii, Steven van Groningen. "Ne-am propus sa acoperim toate cartierele din Cluj, iar acum putem spune ca am reusit. Avem in judet 12 unitati, din care 8 in Cluj-Napoca", a afirmat Steven van Groningen. De asemenea, Raiffeisen Bank isi va extinde la Cluj serviciul de vanzare directa pentru IMM-uri, prin intermediul celor peste 30 de agenti de care dispune.

         

"Forta directa de vanzare a Raiffeisen Bank din judetul Cluj este una dintre cele mai dinamice din tara. in ultimul an, volumul vanzarilor de carduri s-a dublat ca urmare a implementarii si dezvoltarii acestui canal", a declarat la randul sau Dan Bold, directorul Departamentului vanzari directe al bancii.
        

Raiffeisen Bank are in judetul Cluj peste 70.000 de clienti persoane fizice si IMM si 230 de clienti corporatii mari si medii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos