Raiffeisen Bank te provoaca sa pariezi pe cursul valutar

Raiffeisen Bank te provoaca sa pariezi pe cursul valutar

Clientii gold, care dispun de sume de bani foarte mari, au la dispozitie un nou produs de la Raiffeisen Bank, care presupune constituirea unui depozit structurat, cu optiune pe cursul valutar. Noile produse reprezinta de fapt o alternativa la solutiile clasice de investire, acestea oferind posibilitatea de a obtine randamente superioare depozitelor clasice. Depozitele structurate pot fi constituite

Clientii gold, care dispun de sume de bani foarte mari, au la dispozitie un nou produs de la Raiffeisen Bank, care presupune constituirea unui depozit structurat, cu optiune pe cursul valutar. Noile produse reprezinta de fapt o alternativa la solutiile clasice de investire, acestea oferind posibilitatea de a obtine randamente superioare depozitelor clasice. Depozitele structurate pot fi constituite in lei, dolari sau euro, iar suma minima este de 50.000 de euro. –

Raiffeisen Bank este prima banca din Romania care ofera depozite structurate

Raiffeisen Bank a lansat in premiera pe piata bancara romaneasca, sase noi produse de trezorerie – depozite structurate, cu optiune pe cursul de schimb valutar.

Noile produse vor oferi clientilor posibilitati de investire cu un randament superior celui oferit de dobanda unui depozit clasic, in conditiile unui risc valutar asumat. Podusele sunt foarte flexibile, clientii putand opta pentru asumarea unui risc valutar mai mare sau mai scazut, pentru maturitati care variaza intre o luna si un an, pentru garantarea sau nu a sumei investite, pentru un castig garantat sau nu.

Depozitele structurate pot fi constituite in lei, dolari sau euro, iar suma minima este de 50.000 de euro (echivalent in lei sau dolari). Totodata, Raiffeisen Bank si-a extins gama produselor de hedging prin oferirea de optiuni pe curs valutar catre clientii corporatii si IMM-uri.

"Prin aceste produse, Raiffeisen Bank isi asuma inca o data rolul de inovator pe piata bancara si pot sa va anunt ca depozitele structurate sunt primele pe care le lansam din categoria produselor destinate plasamentelor private. Vom continua sa oferim clientilor nostri, care devin din ce in ce mai sofisticati, posibilitati absolut noi de plasare a lichiditatilor lor", a spus James Stewart, vicepresedintele Diviziei Trezorerie Raiffeisen Bank.

Datorita pozitiei sale de market maker pe piata interbancara, Raiffeisen Bank ofera produse si servicii de trezorerie de calitate, solutii inovatoare si cotatii competitive atat pentru piata valutara, cat si pentru piata monetara, solutii personalizate bazate pe o intelegere profunda a operatiunilor fiecarui client.

Prezentare produs Raiffeisen Bank
Depozite structurate Diamond

V-ati propus sa gasiti o alternativa la solutiile clasice de investire? Sunteti in cautarea unor produse flexibile, adaptate propriei dumneavoastra viziuni? Raiffeisen Bank este prima banca din Romania care va ofera depozite structurate.

O solutie inovativa de investire

Depozitele structurate Diamond reprezinta o combinatie intre depozitele standard si optiunile pe cursul de schimb valutar. Raiffeisen Bank va ofera o gama larga de depozite structurate, astfel incat sa puteti alege cea mai avantajoasa solutie de
investire.

Informatii privind depozitele structurate

Ofera posibilitatea de a obtine randamente superoare depozitelor clasice
Flexibilitate:
– maturitati cuprinse intre o luna si un an;
– valuta: leu, euro sau dolari
Suma minima de nvestit: 50.000 euro (sau echivalent in lei sau dolari)
Alegerea nivelului de risc acceptat prin urmatoarele variante:
– suma investita protejata si dobanda negantata sau
– dobanda garantata si suma investita negantata.

Urmatoarele depozite Diamond va ofera posibilitatea de a obtine un randament excelent, asigurandu-va protectia sumei investite si o dobanda minima garantata:

Diamond One Reach
SUnteti increzator ca rata de schimb va atinge un anumit nivel? Optati pentru depozitul Diamond One Reach!

Diamond One Limit
Previzionati ca un anumit curs de schimb nu va trece de o limita aleasa? Depozitul Diamond One Limit vi se potriveste.

Diamond Double Reach
Aveti o viziune indrazneata asupra evolutiei cursului de schimb? Va asteptati la miscari semnificative? Recomandarea Raiffeisen Bank: depozitul Diamond Double Reach!

Diamond Double Limit
Anticipati stabilitatea cursului de schimb? Depozitul Diamond Double Limit este ceea ce cautati!

Diamond Area
Credeti ca un anumit curs de schimb va ramane cea mai mare parte a timpului intre limitele alese? Depozitul Diamond Area este
cea mai buna alegere.

Raiffeisen Bank va ofera, de asemenea, posibilitatea de a obtine un randament garantat, superior celor disponibile pe piata,
fara protectia sumei investite:

Diamond Switch
Anticipati ca rata de schimb nu va depasi o limita aleasa pana la maturitatea depozitului? Sunteti de acord ca, in caz
contrar, suma investita sa fie transformata dintr-o valuta in cealalta? Alegeti depozitul Diamond Switch!

Daca sunteti un investitor indraznet si vizionar, apelati cu incredere la consilierea specialistilor Raiffeisen Bank!

 

Gabriela Dinu

gabriela.dinu@bankingnews.ro

Bogdan Popescu

bogdan.popescu@bankingnews.ro

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos