Raiffeisen Bank taie serios din dobanzile la credite

Raiffeisen Bank taie serios din dobanzile la credite

Raiffeisen Bank a scazut costurile pentru creditele noi, acordate persoanelor fizice. Dobanzile la creditele in lei sau la cele in euro au scazut in medie cu 3 – 4 procente. "Raiffeisen Bank isi reafirma inca odata angajamentul pentru sprijinirea pietei romanesti si pentru normalizarea procesului de creditare pentru persoanele fizice. Acordul de finantare externa, semnat

Raiffeisen Bank a scazut costurile pentru creditele noi, acordate persoanelor fizice. Dobanzile la creditele in lei sau la cele in euro au scazut in medie cu 3 – 4 procente. "Raiffeisen Bank isi reafirma inca odata angajamentul pentru sprijinirea pietei romanesti si pentru normalizarea procesului de creditare pentru persoanele fizice. Acordul de finantare externa, semnat saptamana trecuta cu importante institutii internationale (FMI, CE, BERD, BM) are deja un efect direct asupra perceptiei de risc fata de Romania. Pasul firesc care urmeaza este reducerea costului de finantare externa, ceea ce poate conduce la costuri de creditare mai mici. Cu siguranta insa nu ne vom mai intoarce la exuberanta activitatii de creditare din 2007-2008, adica peste 40%. Cel mai probabil creditarea va creste intr-un ritm anual mult mai normal acum, de 10-15%", a declarat Razvan Munteanu, vicepresedintele Diviziei Retail Raiffeisen Bank.

Banca are o oferta completa de credite pentru populatie: de la credite de nevoi personale negarantate pana la cele ipotecare sau carduri de credit cu perioada de gratie. "Suntem constienti ca oamenii care doresc sa ia un credit asteapta un semnal de scadere a dobanzilor din partea bancilor, iar Raiffeisen Bank a decis sa faca un prim pas. Ne dorim si speram ca intr-un viitor cat mai apropiat sa putem vorbi de o normalizare a activitatii de creditare", a spus Radu Topliceanu, directorul Ariei Credite Persoane Fizice.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos