Raiffeisen Bank si Conso sustin o mai buna informare a micilor intreprinzator

Raiffeisen Bank si Conso sustin o mai buna informare a micilor intreprinzator

Raiffeisen Bank si portalul financiar www.conso.ro  au incheiat un parteneriat pentru a contribui la informarea sectorului IMM, privind modalitatile cele mai avantajoase de finantare, transmite banca intr-un comunicat Sectiunea IMM dezvoltata pe www.conso.ro ofera informatii la zi despre cele mai importante caracteristici ale microcreditelor, permitand compararea ofertelor bancilor comerciale. Un ghid care contine cele mai

Raiffeisen Bank si portalul financiar www.conso.ro  au incheiat un parteneriat pentru a contribui la informarea sectorului IMM, privind modalitatile cele mai avantajoase de finantare, transmite banca intr-un comunicat

Sectiunea IMM dezvoltata pe www.conso.ro ofera informatii la zi despre cele mai importante caracteristici ale microcreditelor, permitand compararea ofertelor bancilor comerciale. Un ghid care contine cele mai frecvente intrebari referitoare la creditele pentru IMM poate fi consultat in cadrul sectiunii.

In plus, cei interesati vor putea apela la sfaturi ale expertilor bancari in legatura cu modalitatile cele mai avantajoase de imprumut, cu evolutia previzibila a costurilor de finantare sau cu orice alt subiect la care nu au gasit inca cel mai potrivit raspuns. Pe viitor, sectiunea se va extinde, urmand sa cuprinda instrumente de analiza si planificare financiara a firmei pentru a ajuta micii intreprinzatori sa faca primii pasi in managementul financiar.

“Initiativa www.conso.ro ne ofera noua celor care ne ocupam de segmentul IMM, ceea ce ne doream cel mai mult: sa fim in legatura directa cu micii antreprenori, sa dialogam zi de zi cu ei si sa stim exact ceea ce isi doresc si ce i-ar ajuta sa-si dezvolte afacerile” a spus Marius Solescu, manager departament IMM Micro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos