Raiffeisen Bank pune accent pe unitatile specializate

Raiffeisen Bank pune accent pe unitatile specializate

Raiffeisen Bank a inaugurat inca un centru de credite cu garantie imobiliara in Suceava – Raiffeisen Bank Casa Ta. Institutia de credit este prima banca din Romania care a infiintat unitati specializate pentru credite imobiliare. Prima unitate de acest fel a fost deschisa in martie 2006 la Bucuresti. In prezent functioneaza 14 astfel de centre

Raiffeisen Bank a inaugurat inca un centru de credite cu garantie imobiliara in Suceava – Raiffeisen Bank Casa Ta. Institutia de credit este prima banca din Romania care a infiintat unitati specializate pentru credite imobiliare. Prima unitate de acest fel a fost deschisa in martie 2006 la Bucuresti. In prezent functioneaza 14 astfel de centre Raiffeisen Bank Casa Ta in: Constanta, Timisoara, Bucuresti (2), Brasov, Pitesti, Cluj, Iasi, Oradea, Arad, Craiova, Rm. Valcea, Targu Mures si Suceava.

"Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere un imobil sau un teren, sa-si construiasca o casa, sa-si refinanteze alte credite sau sa-si amenajeze locuinta vor putea discuta cu specialistii nostri, toate optiunile si implicatiile unui astfel de decizii pe termen lung" a spus Ana Bunghez, director retea unitati Raiffeisen Bank – Casa Ta.

Raiffeisen Bank a lansat la inceputul acestui an si o noua politica de preturi pentru creditele garantate cu ipoteca – Flexi Plus, Casa Ta si Flexicredit Integral (de refinantare). Astfel, persoanele fizice care contracteaza un credit garantat cu ipoteca de la Raiffeisen Bank pot beneficia de dobanda fixa pe o perioada de un an. Din al doilea an, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru una din urmatoarele trei variante: dobanda revizuibila, dobanda fixa pe un an sau dobanda fixa pe trei ani.

"Ne propunem sa oferim produse de creditare care sa raspunda cat mai bine necesitatilor clientilor si sa tina cont de evolutiile pietei. In acest sens, vom continua sa ne completam si sa ne adaptam permanent oferta de credite cu garantie imobiliara oferind clientilor nostri si consultanta de specialitate", a subliniat Madalina Teodorescu, director Aria Credite Persoane Fizice, Raiffeisen Bank. "Noile conditii de creditare ale Raiffeisen Bank sunt acum mai flexibile. Anual, la fiecare aniversare a creditului, clientii pot opta pentru varianta de dobanda care ii avantajeaza. De asemenea, pentru platile anticipate de maxim 20% din soldul creditului, efectuate anual la data aniversarii, clientii nu platesc comision de rambursare", a continuat Madalina Teodorescu.

Centrul de credite imobiliare inaugurat in Suceava se afla pe strada Marasesti, nr.39 A, bl.12, parter si este deschis de luni pana vineri intre orele 9:00 – 18:30. Pe baza unei programari telefonice se pot stabili intalniri cu specialistii bancii si in afara orelor de program. In unitatile Raiffeisen Bank Casa Ta clientii pot aplica pentru credite cu garantie imobiliara: credite imobiliare, credite pentru refinatarea altor credite sau credite pentru nevoi personale cu ipoteca.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos