Raiffeisen Bank investeste in sistemul de acordare a creditelor

Raiffeisen Bank Romania a selectat compania americană de consultantă si aplicatii IT Fair Isaac Enterprise pentru optimizarea si automatizarea sistemului de acordare a creditelor pentru clienti, ceea ce va duce la o capacitate de procasare mai mare, a anuntat, miercuri, firma americana. Reducerea implicarii directe a angajatilor in analiza noilor contracte este un alt efect

Raiffeisen Bank Romania a selectat compania americană de consultantă si aplicatii IT Fair Isaac Enterprise pentru optimizarea si automatizarea sistemului de acordare a creditelor pentru clienti, ceea ce va duce la o capacitate de procasare mai mare, a anuntat, miercuri, firma americana.

Reducerea implicarii directe a angajatilor in analiza noilor contracte este un alt efect urmărit de bancă. Aceste noi tehnici vor duce la "imbunătătirea managementului deciziilor si la expansiunea portofoliului pe piata din Romania", se arată in comunicatul Fair Isaac Corporation. "Combinate, aceste solutii vor ajuta Raiffeisen Bank să realizeze o profitabilitate mai mare prin incheierea mai multor contracte de creditare, reducerea costurilor operationale si a intarzierilor si gestionarea mai bună riscurilor de credit", a anuntat compania americană.

"Solutia Capstone (n.r. produs oferit de Fair Isaac Enterprise) ne va permite sa ne onoram contractele cu o eficienta sporita a costurilor, sa tinem pasul cu planurile noastre de crestere si sa ne asigurăm un fundament sigur pentru obiectivele de viitor", a declarat vicepresedintele Raiffeisen, Carl Rossey.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos