Raiffeisen Bank intra in competitie cu Prima Casa

Raiffeisen Bank intra in competitie cu Prima Casa

Raiffeisen Bank anunta ca derularea programului Prima Casa (partea a 3-a) a ajuns la final, plafonul de garantare alocat (25 milioane euro) fiind integral epuizat. Pentru a veni in sprijinul clientilor care au depus deja documentatii de credit Prima Casa si nu se vor mai califica pentru plafonul alocat de catre stat sau a celor 

Raiffeisen Bank anunta ca derularea programului Prima Casa (partea a 3-a) a ajuns la final, plafonul de garantare alocat (25 milioane euro) fiind integral epuizat. Pentru a veni in sprijinul clientilor care au depus deja documentatii de credit Prima Casa si nu se vor mai califica pentru plafonul alocat de catre stat sau a celor  interesati de achizitionarea primei lor case, Raiffeisen Bank lanseaza un credit promotional – „Prima ta locuinta Raiffeisen”. Produsul va fi disponibil in EUR, cu o dobanda de 5,55% pe an (pentru clientii care isi incaseaza veniturile in cont curent la banca) si 5,95%  pe an (oferta standard).

"Programul Prima Casa are succes si primim foarte multe solicitari in fiecare zi, iar pentru noi e foarte important sa nu ne dezamagim clientii si le oferim o solutie de finantare in conditii cat mai apropiate de cele pentru creditul Prima Casa. Ramanem fideli principiului de a oferi acest produs promotional pentru achizitionarea primei locuinte si tocmai de aceea am facut tot posibilul sa pastram parametrii creditului cat mai apropiati de cel cu garantie de la stat” a spus Radu Topliceanu, Director Executiv, Aria Clienti Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Perioada de valabilitate a ofertei pentru creditul promotional “Prima ta locuinta Raiffeisen” este 21 martie – 20 iunie, iar toate costurile pe care le implica le aveti detaliate mai jos:
              
  

Oferta conturi salariu

Oferta standard

 

Indicator

EURIBOR 6 luni

 

Marja de dobanda

4,30%

4,70%

 

Dobanda totala*

5,55%

5,95%

 

Comision analiza

0**

 

Taxa evaluare

90 EUR

 

Comision unic

90 EUR

 

DAE

5,72%

6,14%

 

       
* a fost luata in calcul valoarea EURIBOR 6 luni de la 31.12.2010      
** promotie valabila pana la 01 apr. 2011         

Banca finanteaza pana la 85% din imobilul adus in garantie.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos