Raiffeisen Bank International a fost desemnata companie de top pentru lideri

Raiffeisen Bank International  a fost desemnata companie de top pentru lideri

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a primit titlul de „Companie de top pentru lideri in 2011”, fiind prima companie din Austria si a sasea din Europa in clasamentul realizat de Aon Hewitt si RBL Group (doua dintre cele mai prestigioase firme de consultanta in domeniul resurselor umane) pe baza studiului „Companii de top pentru lideri”.

Raiffeisen Bank International AG (RBI) a primit titlul de „Companie de top pentru lideri in 2011”, fiind prima companie din Austria si a sasea din Europa in clasamentul realizat de Aon Hewitt si RBL Group (doua dintre cele mai prestigioase firme de consultanta in domeniul resurselor umane) pe baza studiului „Companii de top pentru lideri”. Aceasta
cercetare a fost realizata in cooperare cu revista americana Fortune. Un juriu specializat, format din membrii independenti, a selectat si a clasificat castigatorii dintre cele peste 470 de companii care au fost incluse in studiu, unul dintre cele mai cuprinzatoare in domeniul leadership-ului la nivel mondial.

 

RBI este una din putinele banci care au fost incluse in cercetarea la care au luat parte 61 de companii europene. Clasamentul a fost realizat pe baza unor criterii precum: soliditatea  practicilor de leadership si a culturii specifice, exemple de evolutii ale liderilor la nivel global, impactul leadership-ului in comunitatile in care compania actioneaza, performanta in afaceri si reputatia organizatiei.     
 
"Sunt mandru ca Grupul RBI este prima companie austriaca selectata pentru acest clasament international. Am facut eforturi constante in directia dezvoltarii oamenilor nostri si a conceptelor de leadership, prin includerea lor, in ultimii ani, intr-un sistem de management al talentelor integrat. Aceasta rezerva  de experti bancari si lideri extraordinari ne va permite sa raportam rezultate bune, chiar si intr-un mediu economic plin de provocari”, a declarat Herbert Stepic care, in calitatea sa de Presedinte al RBI, are un rol hotarator in stabilirea strategiei de leadership a bancii, alaturi de managementul superior al RBI si expertii sai in resurse umane.

Comparativ cu multe alte companii internationale, RBI are o abordare relativ  descentralizata atunci cand vine vorba despre dezvoltarea resurselor umane. Plecand de la un cadru general la nivel de grup, ce defineste  standardele si instrumentele utilizate pentru managementul performantei, managementul talentelor, planificarea succesiuni si dezvoltarea leadership-ului, bancile subsidiare au  dezvoltat propriile lor procese de atragere, dezvoltare si retinere a angajatilor talentati.
 
Studiul „Companii de top pentru lideri in 2011” demonstreaza felul in care companiile de top masoara permanent eficienta programelor lor de dezvoltare. „Educatia excelenta si pregatirea avansata reprezinta o traditie indelungata la nivelul Grupului Bancar Austriac Raiffeisen.

Faptul ca RBI apartine acum companiilor model in domeniul managementului talentelor din Europa ne face foarte fericiti”, a spus Walter Rothensteiner, Presedinte al Raiffeisen Zentralbank AG (RZB) si al Consiliului de Supraveghere al RBI.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos