Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung

Raiffeisen Bank incurajeaza economisirea pe termen lung

Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Rata anuala de dobanda este fixa pentru toata perioada de constituire, pana la 5.55% in cazul depozitelor in lei la termen de 36 luni, respectiv 3.40%

Raiffeisen Bank a introdus in oferta de economisire pentru persoane fizice depozitele cu termene de constituire de 18, 24 sau 36 luni, atat in lei, cat si in euro. Rata anuala de dobanda este fixa pentru toata perioada de constituire, pana la 5.55% in cazul depozitelor in lei la termen de 36 luni, respectiv 3.40% pentru depozitele in euro. La scadenta soldul depozitelor si dobanda vor fi virate automat in contul curent al clientului.

In urma cu 3 ani Raiffeisen Bank a lansat Planul de economii pentru copii “Crestem impreuna” cu dobanda anuala de 5.50% pentru conturile lei si 3.10% pentru cele in euro.

“Completand oferta de economisire a Raiffeisen Bank cu aceste depozite ne dorim sa oferim o gama cat mai variata de optiuni in ceea ce priveste economisirea la termen si sa ne atingem obiectivul de a dezvolta relatii pe termen lung cu clientii nostri” a declarat Magda Sandulescu, Director Dezvoltare si Implementare Strategie Clienti PF.

Noile depozite pot fi deschise in oricare dintre cele 540 de agentii Raiffeisen Bank, prin completarea unui formular. Singurul document necesar este cartea de identitate. Taxele de deschidere si inchidere a depozitului precum si comisionul de administrare sunt 0. Mai multe detalii despre oferta de economisire a Raiffeisen Bank pot fi gasite pe site-ul http://www.raiffeisen.ro/persoane-fizice/economisire

Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos