Raiffeisen Bank incheie anul cu 265 de unitati

Raiffeisen Bank va incheia anul 2006 cu 265 de unitati. Anul acesta banca a deschis 51 de unitati noi, iar anul viitor vor fi inaugurate peste 100 de unitati noi. Raiffeisen Bank a deschis in 2006 unitati dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, locatii, prietenoase in care clientii sa poata beneficia de servicii de

Raiffeisen Bank va incheia anul 2006 cu 265 de unitati. Anul acesta banca a deschis 51 de unitati noi, iar anul viitor vor fi inaugurate peste 100 de unitati noi.

Raiffeisen Bank a deschis in 2006 unitati dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, locatii, prietenoase in care clientii sa poata beneficia de servicii de calitate. Banca a inaugurat in 2006 si primele centre destinate exclusiv acordarii creditelor imobiliare Raiffeisen Bank “Casa Ta” in Bucuresti si Constanta, iar acest proiect va fi continuat si in alte orase mari.

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor sai si alte canale de acces la servicii si produsele bancii pe care deja le folosesc peste100.000 de clienti. Raiffeisen Online (internet banking) este disponibil indiferent de zi sau de ora, oferind clientilor acces non-stop la conturile lor prin intermediul oricarui computer ce indeplineste condi]iile tehnice si este conectat la internet. Raiffeisen Direct (telefon banking) este un serviciu prin care se pot obtine informatii despre toate produsele si serviciile bancii si se pot efectua tranzactii bancare, sunand la 0 800 802 02 02, numar apelabil gratuit din reteaua de telefonie fixa sau numarul cu tarif normal (0040 21) 306 3002, apelabil din orice retea si din strainatate. myBanking (mobile banking in colaborare cu Vodafone Romania si Orange) este un serviciu prin care se pot face tranzactii, plati diverse sau se pot obtine informatii financiar-bancare. Anul acesta serviciul myBanking a primit premiul pentru cel mai bun serviciu de mobile banking din Romania de la revista ”Comunicatii Mobile”.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos