Raiffeisen Bank din Arad, jefuita de doi indivizi inarmati

Raiffeisen Bank din Arad, jefuita de doi indivizi inarmati

Seria loviturilor la bancile din Romania continua. O sucursala Raiffeisen Bank din cartierul Aurel Vlaicu al municipiului Arad a fost jefuita, vineri dupa-amiaza, de doi barbati cu fetele acoperite care au intrat in unitate si au amenintat-o pe casiera cu un pistol. Casierita a actionat butonul de panica, dar cei doi barbati au reusit sa

Seria loviturilor la bancile din Romania continua. O sucursala Raiffeisen Bank din cartierul Aurel Vlaicu al municipiului Arad a fost jefuita, vineri dupa-amiaza, de doi barbati cu fetele acoperite care au intrat in unitate si au amenintat-o pe casiera cu un pistol. Casierita a actionat butonul de panica, dar cei doi barbati au reusit sa fuga cu o suma de bani, care inca nu este cunoscuta.

"Este vorba despre doi barbati care au patruns in sucursala bancii. Au amenintat una dintre casiere cu un pistol, s-au aplecat si au luat din sertarele ghiseului bancar bani, inca nu stim exact suma, o vom primi sigur din partea bancii, dupa care au fugit. Cautam deci doi barbati in jur de 30 de ani, care purtau sepci cu cozoroc pe cap, aveau in zona gurii cate o esarfa. Unul purta un hanorac de culoare inchisa, cu gluga, iar celalalt un hanorac de culoare deschisa, crem, bej. Imediat au fugit in zona blocurilor din jurul sucursalei. in acest moment sunt alertate toate patrulele de Politie, care ii cauta pe cei doi suspecti", a declarat, pentru Mediafax, Camelia Tuduce, purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Arad.

Pentru detalii despre jafurile care au avut loc la institutiile de credit din tara noastra, accesati articolul "Bancile au prins teama jafurilor armate".

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos