Raiffeisen Bank deschide usa programului Prima Casa 4

Raiffeisen Bank deschide usa programului Prima Casa 4

Raiffeisen Bank acorda, incepand de astazi, credite in programul Prima Casa 4, plafonul maxim alocat fiind de 115 milioane de euro. Clientii care isi incaseaza salariile intr-un cont curent deschis la banca beneficiaza de dobanzi mai mici, preferentiale, inclusiv la acest tip de credit. Creditele Prima Casa 4 de la Raiffeisen Bank se acorda in

Raiffeisen Bank acorda, incepand de astazi, credite in programul Prima Casa 4, plafonul maxim alocat fiind de 115 milioane de euro. Clientii care isi incaseaza salariile intr-un cont curent deschis la banca beneficiaza de dobanzi mai mici, preferentiale, inclusiv la acest tip de credit.

Creditele Prima Casa 4 de la Raiffeisen Bank se acorda in lei si in euro, pe o perioada de maxim 30 de ani. Pentru creditele in euro, dobanda este Euribor la 3 luni – in prezent, 1,53% + 3,7% marja bancii, iar pentru creditele in lei este Robor la 3 luni – in prezent 5,48 % + 2,2% marja bancii (dobanzi valabile pentru clientii cu conturi de salariu la Raiffeisen Bank). Avansul minim acceptat este de 5%, iar valoarea maxima care poate fi acordata este de 57.000 euro sau 66.500 euro pentru imobile cu autorizatie de construire emisa dupa 22 februarie 2010.

O noutate a programului Prima Casa 4 este modificarea principiilor de eligibilitate in sensul cresterii accesibilitatii la acest tip de credit. Astfel, beneficiind de noile prevederi ale programului, toti clientii  care nu au in proprietate o locuinta cu o suprafata mai mare de 50mp, pot opta pentru un credit.

„Suntem preocupati sa oferim cele mai bune alternative de finantare pentru clientii care doresc sa-si achizitioneze o locuinta, iar programul Prima Casa 4 este o astfel de solutie. Am tinut cont de acest lucru atunci cand am decis sa continuam sa participam la  Prima Casa 4. Ne vom pastra strategia de a recompensa clientii nostri cei mai fideli – oferindu-le o dobanda mai mica, daca isi incaseaza veniturile in conturi curente la Raiffeisen Bank” a declarat Radu Topliceanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank Romania.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos