Raiffeisen Bank de 400.000 euro, la kilometrul 0

Raiffeisen Bank de 400.000 euro, la kilometrul 0

Raiffeisen Bank a inaugurat un nou sediu pentru agentia Unirea din Bucuresti, in B-dul Bratianu, nr. 39, cu o investitie de aproximativ 400.000 de euro. Potrivit oficialilor bancii, investitia in aceasta unitate, care are un portofoliu de circa 15.000 clienti, va fi recuperata in peste 2 ani. "In acest moment, reteaua de unitati a bancii

Raiffeisen Bank a inaugurat un nou sediu pentru agentia Unirea din Bucuresti, in B-dul Bratianu, nr. 39, cu o investitie de aproximativ 400.000 de euro. Potrivit oficialilor bancii, investitia in aceasta unitate, care are un portofoliu de circa 15.000 clienti, va fi recuperata in peste 2 ani. "In acest moment, reteaua de unitati a bancii este dimensionata corect si asigura o buna acoperire a teritoriului tarii, raspunzand obiectivelor noastre de dezvoltare, dar si nevoilor clientilor. Ne aflam insa intr-un proces permanent si dinamic de repozitionare a retelei, tinand cont de evolutiile pietei imobiliare, dar si de schimbarile de pe piata locala. Acest proces este deosebit de complex si are mai multe directii: renegociere chirii, relocare sedii etc. In concluzie, ne uitam cu atentie la orice posibila locatie de calitate, bine pozitionata, in zone comerciale cu trafic intens", a declarat Vladimir Kalinov, vicepresedinte Divizia Retail Raiffeisen Bank.

Chiriile au scazut in medie cu 20-30%

Oficialul bancii a precizat ca Raiffeisen Bank a reusit, prin renegocierea contractelor de inchiriere a spatiilor, sa reduca suma platita cu o medie de 20-30%. In 2011, institutia a relocat agentii in orasele mari: Constanta, Iasi, Timisoara si acum, in Bucuresti, locatiile fiind alese in functie de potentialul de business si de acoperirea pe care o avea deja in zona, pentru a fi la insemana clientilor. "Ne concentram pe nevoile clientilor si recompensam relatia pe termen lung cu banca prin dobanzi preferentiale atat la depozite cat si la credite, scutiri de comisioane si taxe sau alte scheme de loialitate. Ne dorim insa mai mult: sa construim impreuna cu clientii nostri o relatie de incredere si sa le oferim o atmosfera placuta, inca de la intrarea intr-o agentie a bancii si avem o reactie pozitiva la initiativa noastra Friendly Bank – Banca prietenoasa", a subliniat Vladimir Kalinov. Programul Raiffeisen Bank Friendly Bank – Banca prietenoasa a inceput la finalul anului 2009, iar pana acum a fost implementat in 115 agentii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos