Raiffeisen Bank da semnalul dezmortirii creditarii

Raiffeisen Bank da semnalul dezmortirii creditarii

Raiffeisen Bank Romania acorda, in perioada martie – mai 2009, credite cu dobanda 0% in primul an si variabila ulterior, iar pentru creditele de consum contractate pana pe 18 aprilie, in valoare de cel putin 1.000 lei, clientul primeste pana la 200 lei tichete cadou. In cadrul ofertei promotionale, creditul "Masina Ta" se acorda cu

Raiffeisen Bank Romania acorda, in perioada martie – mai 2009, credite cu dobanda 0% in primul an si variabila ulterior, iar pentru creditele de consum contractate pana pe 18 aprilie, in valoare de cel putin 1.000 lei, clientul primeste pana la 200 lei tichete cadou. In cadrul ofertei promotionale, creditul "Masina Ta" se acorda cu o perioada de gratie de un an la dobanda (adica se plateste doar creditul, fara costurile de dobanda in primul an). Dobanda dupa primul an este variabila, nivelul actual fiind 19,6% la lei.
Valoarea maxima acordata este de pana la 75.000 euro, in echivalent lei, pe termen de maximum 7 ani. Creditul se adreseaza tuturor clientilor persoane fizice care doresc sa achizitioneze un autoturism nou cu ajutorul unui credit. Pentru cei care se inscriu in Proglamul Rabla, avansul de 15% poate fi constituit si din prima de casare.
Creditul poate fi acordat fara girant (gaj pe masina si asigurare full-casco cesionata in favoarea bancii doar pentru credite mai mari de 10.000 euro), fara carte de munca, luandu-se in calcul bugetul pe familie.

Pentru creditul de consum, fiecare client care ia un credit de cel putin 1.000 lei primeste pana la 200 lei tichete cadou. Oferta este valabila pana pe 18 aprilie. Creditul de consum se acorda pe loc in magazinele partenere, fara avans si fara girant. Valoarea creditului poate fi intre 300 si 10.000 de lei, iar perioda de acordare intre 6 si 60 de luni. Solicitantul trebuie sa se prezinte la magazinele partenere cu urmatoarele documente: act de identitate original si copie, dar si pentru sot/sotie (daca este cazul), adeverinta de salariu si fisa fiscala.

Raiffeisen Bank are peste 500 unitati deschise si a ajuns, la sfarsitul anului 2008, la o retea de peste1.000 ATM-uri si aproximativ 8.000 de EPOS-uri (aparate pentru plata cu cardul la comercianti). La sfarsitul anului 2008, banca avea 2 milioane de clienti de retail (dintre care peste 100.000 IMM-uri) si peste 4.400 corporatii mari si medii.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos