Raiffeisen Bank da o lovitura de imagine

Raiffeisen Bank da o lovitura de imagine

Raiffeisen Bank este sponsor oficial al echipei nationale de fotbal, dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Federatia Romana de Fotbal. Banca da astfel o importanta lovitura de imagine, ‘nationala’ de fotbal fiind cea mai iubita si urmarita echipa din Romania. Mai mult, in vara va participa la Campionatele Europene, meciurile si

Raiffeisen Bank este sponsor oficial al echipei nationale de fotbal, dupa ce a semnat un contract pe trei ani cu Federatia Romana de Fotbal. Banca da astfel o importanta lovitura de imagine, ‘nationala’ de fotbal fiind cea mai iubita si urmarita echipa din Romania. Mai mult, in vara va participa la Campionatele Europene, meciurile si stirile despre echipa nationala urmand sa fie urmarite de milioane de romani. Pe de alta parte, Raiffeisen se va implica intr-un sport, fotbalul, marcat de scandaluri, vulgaritati, violenta si coruptie, care ieri a mai coborat o treapta a decentei si a inregistrat o premiera „neagra”: derby-ul Rapid-Steaua a fost suspendat dupa ce a fost arbitrul de centru a fost lovit cu un obiect aruncat din tribuna. Raiffeisen se alatura astfel altor jucatori din domeniu care s-au implicat in acest sport. Este vorba despre Citibank, care sponsorizeaza echipa Steaua Bucuresti, Millennium Bank, sponsor la Rapid, Emporiki Bank la Dinamo, iar Banca Transilvania la Universitatea Cluj.

“Este o mandrie pentru noi sa sustinem echipa nationala a Romaniei, mai ales intr-o perioada foarte importanta: in aceasta vara are loc Campionatul European de Fotbal in Austria, tara actionarului nostru majoritar, si Elvetia. De asemenea, vom fi alaturi de echipa nationala in campania de calificare la Campionatul Mondial de Fotbal care va avea loc in 2010 in Africa de Sud. Suntem un partener pe termen lung pentru cei peste 2 milioane de clienti ai nostri, stim ca fotbalul este sportul cel mai indragit si ca inimile romanilor bat pentru echipa nationala, asa ca vrem sa impartasim cu toata lumea bucuria de a vedea si trai un fotbal de calitate”, a declarat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

„Ne bucuram ca Raiffeisen Bank, o banca importanta in Europa, a decis sa vina alaturi de noi in complexul demers – care, iata, a devenit comun – de dezvoltare si modernizare a fotbalului romanesc. Alaturandu-si imaginea celei a Federatiei Romane de Fotbal si a echipei noastre nationale de fotbal, Raiffeisen Bank devine parte intr-un parteneriat indelungat, benefic si de succes”, a spus Mircea Sandu, presedintele FRF.

Raiffeisen Bank va lansa saptamana viitoare o noua editie limitata a cardului de credit Raiffeisen Bank MasterCard, dedicata Campionatului European UEFA 2008.
„Fiecare tranzactie facuta cu acest card de credit poate aduce suporterilor premii constand in bilete la meciurile echipei nationale si bani. Ne bucuram ca putem oferi unor clienti norocosi bucuria de a fi pe stadion la un meci de fotbal al echipei nationale”, a adaugat Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank.

O prima editie a fost lansata in primavara anului 2006 si a fost dedicata Campionatului Mondial de Fotbal din Germania. Cardul de credit FIFA World CupTM 2006, emis sub sigla MasterCard a fost cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal.

ANUNT IMPORTANT. In perioada 17 – 19 aprilie 2008, la Institutul Bancar Roman, va avea loc cea de-a doua editie a TARGULUI BANKINGJOBS. Evenimentul ofera tuturor celor care doresc sa se angajeze in domeniul bancar un bun prilej de a intra in contact direct cu specialistii de resurse umane ale institutiilor de credit. Alte detalii pe www.targulbankingjobs.ro .  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos