Raiffeisen Bank da credite mici de pana la 12.500 lei pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank da credite mici de pana la 12.500 lei pentru IMM-uri

Raiffeisen Bank a lansat o linie de credit intre 4.500 si 12.500 lei, fara garantii materiale, pentru clientii IMM fara alte credite in derulare si cu un rulaj lunar mediu in anul curent de peste 5.000 euro in conturile deschise la Raiffeisen Bank, a anuntat, vineri, banca. Pentru linia de credit Nano Overdraft, dobanda este

Raiffeisen Bank a lansat o linie de credit intre 4.500 si 12.500 lei, fara garantii materiale, pentru clientii IMM fara alte credite in derulare si cu un rulaj lunar mediu in anul curent de peste 5.000 euro in conturile deschise la Raiffeisen Bank, a anuntat, vineri, banca. Pentru linia de credit Nano Overdraft, dobanda este de 0%, iar comisionul lunar fix este cuprins in intervalul 50 si 130 lei, in functie de valoarea imprumutului, a precizat banca. Produsul este destinat numai clientilor IMM ce au o cifra de afaceri de pana la un milion euro.

"Produsul se adreseaza clientilor microintreprinderi foarte activi, care pot avea astfel la dispozitie bani pentru situatii neprevazute legate de activitatea curenta a companiei", a declarat directorul pe segmentul IMM al Raiffeisen Bank, Monica Udrescu. Raiffeisen Bank are peste 100.000 de clienti IMM, peste 4.400 de companii mari si medii si aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice. Raiffeisen Bank are in prezent peste 550 de unitati in Romania si ofera servicii si prin alte canale de distributie, ca phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) si internet banking (Raiffeisen Online).

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos