Raiffeisen Bank cu creditarea, Banca Transilvania cu economisirea

Raiffeisen Bank cu creditarea, Banca Transilvania cu economisirea

Raiffeisen Bank si Banca Transilvania s-au dovedit a fi cele mai active institutii de credit din tara noastra in 2010 pe cele cele doua paliere ale activitatii bancare: creditarea si economisirea. Chiar daca 2010 a fost mai degraba un an de seceta pe piata creditarii, sapte banci dintre cele mai mari zece institutii din Romania

Raiffeisen Bank si Banca Transilvania s-au dovedit a fi cele mai active institutii de credit din tara noastra in 2010 pe cele cele doua paliere ale activitatii bancare: creditarea si economisirea. Chiar daca 2010 a fost mai degraba un an de seceta pe piata creditarii, sapte banci dintre cele mai mari zece institutii din Romania au consemnat cresteri ale soldurilor imprumuturilor. Cea mai performanta din acest punct de vedere s-a dovedit a fi Raiffeisen Bank, care si-a majorat cu 18% portofoliul de credite. Pe segmentul economisirii, opt dintre primele zece banci de pe piata autohtona dupa nivelul activelor au reusit in 2010 sa-si sporeasca resursele atrase de la populatie si companii. Cea mai bună evolutie a consemnat-o Banca Transilvania, care si-a majorat soldul depozitelor cu 15%.

Studiul de piata "TOP 10 BANCI: active, retea teritoriala, credite si depozite", disponibil contra cost aici, reprezinta o analiza comparativa a evolutiei consemnate, in 2010, de cele mai mari zece banci din Romania dupa nivelul activelor. Cercetarea contine, in cele 4 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, informatii privind trendul pe care l-au urmat nivelul activelor, retelele teritoriale, soldurile de credite si depozite ale BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Volksbank, Bancpost si ING Bank.

* Top 10 banci dupa nivelul activelor
* Topul celor mai mari 10 banci dupa numarul de agentii
* Topul celor mai mari 10 banci dupa soldul creditelor
* Topul celor mai mari 10 banci dupa soldul depozitelor

Pentru a vizualiza analiza "TOP 10 BANCI: active, retea teritoriala, credite si depozite", accesati materialul contra cost aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos