Raiffeisen Bank a redus dobanzile la credite si depozite

Raiffeisen Bank a redus dobanzile la credite si depozite

Raiffeisen Bank a redus dobanzile la creditele negarantate in lei cu pana la doua puncte procentuale, in timp ce dobanzile la produsele de economisire in lei au scazut cu pana la un punct procentual, a anuntat banca intr-un comunicat de presa. “Efectul politicii monetare a BNR se face simtit atat in evolutia ROBOR cat si

Raiffeisen Bank a redus dobanzile la creditele negarantate in lei cu pana la doua puncte procentuale, in timp ce dobanzile la produsele de economisire in lei au scazut cu pana la un punct procentual, a anuntat banca intr-un comunicat de presa. “Efectul politicii monetare a BNR se face simtit atat in evolutia ROBOR cat si in dobanzile practicate de bancile comerciale. Pentru a sprijini clientii care au nevoie de credite, am decis sa reducem dobanzile cu pana la 2% si sa lansam un produs nou care ofera o protectie suplimentara, prin combinarea asigurarii de somaj cu o perioada de gratie. De asemenea, continuam sa stimulam economosirea pe termen lung atat prin dobanzile practicate, cat si prin beneficiile suplimentare oferite clentilor care folosesc Raiffeisen Bank pentru a-si incasa salariul sau pensia”, a declarat Radu Topliceanu, directorul Ariei Clienti persoane fizice Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a redus cu pana la doua puncte procentuale dobanzile la creditele negarantate in lei cu dobanda fixa (produsul Flexicredit) acordate persoanelor fizice, cel mai scazut nivel fiind 10,50%. Pentru protectia financiara a clientilor sai, Raiffeisen Bank a lansat o campanie promotionala Flexicredit: „Bucura-te de momentele frumoase chiar si pe vreme rea”. Clientii care contracteaza acest credit de nevoi personale in perioada 22 februarie – 15 aprilie 2010 pot beneficia de: intreruperea platii ratelor timp de 3 luni, succesive sau nu, oricand pe parcursul perioadei de creditare; asigurare de viata si somaj si dobanzi incepand de la 10%.

Dobanzile la produsele de economisire in lei au fost reduse cu pana la un punct procentual, ajungand pana la 8,25%, in functie de tipul de depozit si de suma economisita. “Consideram important sa oferim in continuare conditii cit mai bune clientilor nostri, atat prin nivelul dobanzilor practicate, cat si prin adaptarea produselor la nevoile reale ale acestora”, a explicat Razvan Munteanu, vicepresedinte pentru Retail Banking al Raiffeisen Bank. Raiffeisen Bank continua sa ofere o dobanda cu 0,25% mai mare decat cea la depozitul standard in lei la 3 si 6 luni, cu dobanda fixa, pentru pensionarii si salariatii care isi primesc pensia, respectiv salariul, pe un card Raiffeisen Bank.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos