Raiffeisen Bank a lansat un pachet financiar destinat profesiilor liberale

Raiffeisen Bank a lansat un pachet financiar destinat profesiilor liberale

Raiffeisen Bank a lansat un pachet financiar pentu cabinete medicale si de tehnica medicala, case de avocatura, birouri notariale, executori judecatoresti si practicieni de insolventa. Pachetul  include solutii de finantare, carduri individuale si pentru afaceri, a anuntat joi banca. In prima faza, produsele sunt oferite de unitatile bancii din Bucuresti,  judetele Timis, Cluj, Mures, Prahova

Raiffeisen Bank a lansat un pachet financiar pentu cabinete medicale si de tehnica medicala, case de avocatura, birouri notariale, executori judecatoresti si practicieni de insolventa. Pachetul  include solutii de finantare, carduri individuale si pentru afaceri, a anuntat joi banca.

In prima faza, produsele sunt oferite de unitatile bancii din Bucuresti,  judetele Timis, Cluj, Mures, Prahova si Iasi.

Banca ofera produse operationale, de creditare si investitionale, solutii de finantare garantata sau negarantata, finantare start-up, necesare atat investitiilor, cat si activitatii profesionale curente.

Gama de servicii mai include servicii bancare pe internet (internet banking), Raiffeisen Direct, MyBanking (operatiuni bancare la distanta prin internet, telefon fix sau mobil), carduri individuale si pentru afaceri, EPOS, astfel încat pacientii sau clientii cabinetelor si birourilor profesionale sa poata plati cu cardul.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos