Raiffeisen Bank a lansat promotia Credit Capital Negarantat pentru IMM

Raiffeisen Bank a lansat promotia Credit Capital Negarantat pentru IMM

Raiffeisen Bank acorda credite fara garantii materiale, destinate finantarii rapide a activitatii curente a intreprinderilor mici si mijlocii. Creditul Capital Negarantat se adreseaza IMM-urilor cu o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro. Creditul se acorda in lei,  pe o perioada de pana la 1 an, iar suma maxima este de 510.000 RON

Raiffeisen Bank acorda credite fara garantii materiale, destinate finantarii rapide a activitatii curente a intreprinderilor mici si mijlocii. Creditul Capital Negarantat se adreseaza IMM-urilor cu o cifra de afaceri de peste 1 milion de euro. Creditul se acorda in lei,  pe o perioada de pana la 1 an, iar suma maxima este de 510.000 RON (dar nu mai mult de 10% din cifra de afaceri a companiei).

Creditul Capital fara garantii materiale poate fi accesat de catre intreprinderile mici si mijlocii pana la 30 septembrie 2007.

„Produsul Credit Capital Negarantat il vom acorda IMM-urilor cu cifre de afaceri cuprinse intre 1 si 5 milioane de euro. Creditul se acorda fara garantii materiale ceea ce inseamna timp si documente mai putine precum si costuri mai mici. Suma acordata va putea acoperi nevoia de finantare pe termen scurt a unei companii, datorata in primul rand ciclului de exploatare sau sezonalitatii”, a spus Alexandru Ciobanu.

Informatii despre toate creditele destinate IMM-urilor oferite de Raiffeisen Bank  pot fi obtinute prin serviciul Raiffeisen Direct, la numarul de telefon 021/302.91.41 de luni pana vineri intre orele 08:00-20:00, sambata intre orele 09:00-15:00 sau pe site-ul: www.raiffeisen.ro.

Raiffeisen Bank are peste 130.000 clienti IMM, in timp ce volumul de credite acordate acestui segment a crescut cu peste 40% la sfarsitul anului 2006 fata de decembrie 2005, iar depozitele au crescut cu peste 43%, in aceeasi perioada.
       
Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste 2,2 milioane de clienti persoane fizice, 130.000 IMM-uri si aproximativ 5000 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank detine retele extinse: peste 290 de unitati, peste 860 ATM-uri si peste 6.700 POS-uri.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos