Raiffeisen Bank a deschis al treilea centru de credite imobiliare si ipotecare, la Timisoara

Raiffeisen Bank a deschis al treilea centru de credite imobiliare si ipotecare, la Timisoara

Raiffeisen Bank a deschis, la Timisoara, cel de-al treilea centru de credite imobiliare si ipotecare – Raiffeisen Bank "Casa Ta", dupa primele centre din Bucuresti si Constanta, informeaza un comunicat al bancii. Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de

Raiffeisen Bank a deschis, la Timisoara, cel de-al treilea centru de credite imobiliare si ipotecare – Raiffeisen Bank "Casa Ta", dupa primele centre din Bucuresti si Constanta, informeaza un comunicat al bancii. Raiffeisen Bank a lansat acest proiect unic pe piata romaneasca pornind de la complexitatea din ce in ce mai mare a produselor de creditare oferite si nevoia clientilor de a beneficia de consultanta de specialitate in domeniu. Practic, toti cei care doresc sa-si cumpere sau sa-si construiasca o casa prin credit, vor putea discuta cu specialistii nostri, toate optiunile si implicatiile unui astfel de demers’, a spus Ana Bunghez, director retea unitati Casa Ta – Raiffeisen Bank.

Creditul imobiliar/ipotecar ‘Casa Ta’ oferit de Raiffeisen Bank se acorda pe maxim 25 de ani, la o dobanda variabila de 4,9 la suta pe an pentru creditele in franci elvetieni, 6,9 la suta pe an pentru creditele in euro si 8,4 la suta pe an pentru cele in lei.
&nbspRaiffeisen Bank a facut modificari si in ceea ce priveste procedurile de acordare pentru creditele destinate persoanelor fizice, simplificand documentatia necesara si modalitatea de calcul a veniturilor.

Raiffeisen Bank ofera o gama completa de servicii si produse de calitate pentru persoane fizice, IMM-uri si companii mari. Banca are peste doua milioane de clienti de retail (dintre care peste 125.000 IMM-uri) si peste 4.700 clienti corporatii mari si medii. Raiffeisen Bank are in Romania o retea de peste 280 de unitati si aproximativ 5.000 de angajati.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos