Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de 10.000 de EPOS-uri si 1.100 de ATM-uri

Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de 10.000 de EPOS-uri si 1.100 de ATM-uri

Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de 10.000 de EPOS-uri si 1100 de ATMuri in Romania. In prezent, banca are in portofoliu aproximativ 1,7 milioane de carduri emise valide in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de cumparaturi. „Tranzitia de la metodele de plata clasice, in numerar, la folosirea canalelor electronice este un

Raiffeisen Bank a ajuns la o retea de 10.000 de EPOS-uri si 1100 de ATMuri in Romania. In prezent, banca are in portofoliu aproximativ 1,7 milioane de carduri emise valide in portofoliu, dintre care peste 350.000 sunt carduri de cumparaturi. „Tranzitia de la metodele de plata clasice, in numerar, la folosirea canalelor electronice este un proces de durata si presupune implicarea tuturor jucatorilor de pe piata bancara, insa si a furnizorilor de produse si servicii care pot sa incurajeze platile electronice. Semne bune avem. Platile cu cardul la comercianti au crescut la Raiffeisen Bank in prima jumatate a acestui an cu 22% fata de primul semestru din 2010” a spus Titi Stoenescu, Director Executiv Carduri la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank a lansat in urma cu an programul „Multishop – rate fara dobanda” prin care se pot plati bunuri in rate in magazinele partenere, direct la casa sau pe Internet (in magazine virtuale partenere). Programul functioneaza in peste 1000 de locatii ale celor mai mari retele de magazine: Altex, Domo, Media Galaxy, B&B Collection, Leonardo, magazinele eMAG, Cellini, Musette, Bigotti, Intersport, Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria, agentii de turism Prestige Tours, Perfect Tours etc. In prezent sunt active in programul Multishop peste 2000 de terminale de plata prin card. Raiffeisen Bank si-a adugat in portofoliu in prima jumatate a acestui an doua carduri de debit cobrand – unul cu FC Steaua si unul cu Fundatia pentru SMURD, iar utilizarea acestora pe EPOS-uri inseamana sume importante care vor sprijini activitatea celor doua organizatii.

”Lansarea unor carduri co-brand cu organizatii din domenii diverse (social, educatie, sport, mediu, arta si cultura) va continua pentru ca suntem o banca responsabila, cu o implicare directa in comunitatea unde ne desfasuram activitatea” a spus Magda Sandulescu, director Managementul Pasivelor la Raiffeisen Bank. Banca a lansat platforma de dezbateri  www.raiffeisencomunitati.ro, o premiera pentru sectorul bancar din Romania si un program de granturi pentru proiecte. Raiffeisen Comunitati inseamana blogul www.raiffeisencomunitati.ro, profilul de Facebook, profilul de Twitter si canalul Youtube asociate.

Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri

Studiul de piata "Topul bancilor dupa reteaua de ATM-uri si POS-uri" aduce in prim-plan amanunte privind numarul de ATM-uri si POS-uri din portofoliul 16 banci autohtone (BCR, BRD, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Banca Transilvania, Bancpost, UniCredit Tiriac Bank, Alpha Bank, Credit Europe Bank, Garanti Bank, OTP Bank, Intesa Sanpaolo Bank, Millennium Bank, Libra Bank, RBS Romania si Bank of Cyprus). Cercetarea contine, in cele 2 pagini A4 format pdf. structurate si machetate intr-o forma accesibila si agreabila, o analiza privind retelele de ATM-uri si POS-uri ale institutiilor de credit amintite si topurile bancilor in functie de numarul terminalelor detinute. Materialul este disponibil contra cost aici.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos