Raiffeisen atentioneaza: nu va lasati pacaliti!

Raiffeisen Bank reaminteste detinatorilor de carduri: nu raspundeti mesajelor electronice in care vi se cere numarul de card si codul PIN, totul dupa ce am primit pe adresa redactiei un mesaj important de la "Raiffeisen online".  O data cu folosirea pe scara larga a Internetului, se raspandeste si metoda cunoscuta sub numele de “phishing” de

Raiffeisen Bank reaminteste detinatorilor de carduri: nu raspundeti mesajelor electronice in care vi se cere numarul de card si codul PIN, totul dupa ce am primit pe adresa redactiei un mesaj important de la "Raiffeisen online".

 O data cu folosirea pe scara larga a Internetului, se raspandeste si metoda cunoscuta sub numele de “phishing” de a trimite mesaje electronice catre utilizatori de e-mail prin care li se solicita acestora date personale de identificare bancara. Un exemplu recent este si cel prin care un astfel de mesaj electronic, formulat ca si cind ar veni din partea Raiffeisen Bank (cu un design similar cu cel al site-ului oficial Raiffeisen Online), se solicita destinatarilor diverse informatii confidentiale. Raiffeisen Bank a luat masuri imediat pentru blocarea acestor tentative de frauda. Este important de mentionat ca securitatea sistemului Raiffeisen Online nu a fost afectata nici un moment.

Este un bun prilej sa reamintim clientilor nostri citeva aspecte de baza privind utilizarea responsabila a instrumentelor de acces la conturile lor:
Raiffeisen Bank nu solicita in nici o situatie informatii confidentiale prin e-mail (parola, numar de card sau cod PIN);

Parola, codul PIN nu se divulga sub nici un motiv; nu se raspunde nici unei solicitari de a divulga parola sau codul PIN; acestea sunt destinate utilizatorilor pentru accesul la canale specializate de acces: ATM, POS, Raiffeisen Online; clientii care primesc astfel de mesaje sunt rugati sa contacteze banca la numarul de telefon 0800.802.02.02 sau e-mail: centrala@rzb.ro.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos