Radu Ghetea, Premiul de excelenta pentru eforturile depuse in implementarea SWIFT in Romania

Radu Ghetea, Premiul de excelenta pentru eforturile depuse in implementarea SWIFT in Romania

Joi, 11 octombrie 2012, cu ocazia celei de-a treia editii a SWIFT Business Forum Romania, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor, a primit Premiul de excelenta pentru eforturile depuse in implementarea sistemului SWIFT in Romania. Evenimentul a marcat aniversarea a douazeci de ani de la conectarea la SWIFT

Joi, 11 octombrie 2012, cu ocazia celei de-a treia editii a SWIFT Business Forum Romania, domnul Radu Gratian Ghetea, Presedintele CEC Bank si al Asociatiei Romane a Bancilor, a primit Premiul de excelenta pentru eforturile depuse in implementarea sistemului SWIFT in Romania.

Evenimentul a marcat aniversarea a douazeci de ani de la conectarea la SWIFT a primelor banci din Romania.

Cu acest prilej, domnul Ghetea a declarat: "Celebram astazi 20 de ani de SWIFT in Romania. Suntem una dintre ultimele tari europene care au intrat in sistemul SWIFT. Inainte de 1989 Romania a fost o tara izolata si era o oarecare problema sa promovezi o astfel de idee. Tara noastra are un foarte sigur sistem bancar, compus în principal din subsidiare ale unor cunoscute banci europene. 87% din acesta este compus din grupuri bancare europene, care impreuna cu bancile romanesti formeaza un sistem foarte bun, supervizat foarte bine de Banca Centrala".

Principalele teme de discutie ale evenimentului din acest an au fost impactul noilor reglementari asupra sistemului financiar-bancar si proiectele comunitatii financiar-bancare din Romania in domeniul platilor si al tranzactiilor cu instrumente financiare in contextul initiativelor europene. Noutati privind serviciile si solutiile SWIFT si ale partenerilor sai au fost prezentate in cadrul unor sesiuni paralele interactive, iar sesiunea finala a forumului a fost dedicata inovatiei si colaborarii in industria financiar-bancara.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos