Prudential a refuzat preluarea bancii online EGG de catre Citigroup

Compania britanica de asigurari Prudential a anuntat refuzarea unei oferte de preluare a bancii online EGG de catre Citigroup, precizeaza site-ul finextra.com. Aceasta decizie a fost luata in urma aparitiei unui articol potrivit caruia grupul bancar american Citigroup si-ar fi exprimat dorinta de a prelua operatiunile bancare online ale EGG. Specialistii Prudential au precizat ca

Compania britanica de asigurari Prudential a anuntat refuzarea unei oferte de preluare a bancii online EGG de catre Citigroup, precizeaza site-ul finextra.com. Aceasta decizie a fost luata in urma aparitiei unui articol potrivit caruia grupul bancar american Citigroup si-ar fi exprimat dorinta de a prelua operatiunile bancare online ale EGG. Specialistii Prudential au precizat ca “oferta a fost speculativa si conditionata si nu era in interesul companiei sa continuam procesul. Ne orientam acum spre terminarea integrarii Egg in cadrul companiei”.

Potrivit publicatie Sunday Times, valoarea estimata a preluarii bancii online EGG se ridica la 950 milioane lire, o valoare mai mica comparativ cu 1,1 miliarde lire pe care o detinea inaintea delistarii de la bursa in luna februarie. Asiguratorul britanic a delistat EGG de la bursa prin cumpararea unui pachet minoritar de actiuni. Astfel banca online a pierdut 39 de milione lire in prima jumatate a anului si in luna Octombrie. Prudential precizeaza ca unitatea a raportat aceeasi valoare scazuta si in a doua jumatate a anului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos