Provident Financial va aduce conceptul de home-credit si in Romania

Provident Financial va aduce conceptul de home-credit si in Romania

Ce poate fi mai confortabil decat sa accesezi un imprumut direct de acasa de la tine? Sume mici, fara garantii, pe termen scurt, la domiciliul tau, cam asa se traduce home-credit. Ungurii, polonezii, cehii si slovacii se bucura deja de acest nou concept, denumit "home-credit", oferit de Provident Financial. BankingNews a aflat, in exclusivitate de

Ce poate fi mai confortabil decat sa accesezi un imprumut direct de acasa de la tine? Sume mici, fara garantii, pe termen scurt, la domiciliul tau, cam asa se traduce home-credit. Ungurii, polonezii, cehii si slovacii se bucura deja de acest nou concept, denumit "home-credit", oferit de Provident Financial. BankingNews a aflat, in exclusivitate de la oficialii societatii de credit britanice, ca acest produs va fi lansat si in Romania.

Simplu, convenabil, transparent si flexibil

Reprezentantii companiei Provident Financial au declarat pentru BankingNews ca desfasoara in Romania o operatiune pilot, ce are ca scop oferirea de credite de consum de valori mici si pe termen scurt, fara garantii. Aceste credite vor fi oferite chiar la domiciliul celor interesati, prin agentii companiei.

John Mitra, reprezentantul Provident Financial pentru Europa Centrala si de Est: "Multe multumiri pentru email-ul dumneavoastra cu privire la planurile noastre ce vizeaza deschiderea unei operatiuni pilot in Romania in acest an. Ne-am anuntat planurile in decembrie si am ales Romania drept urmatoarea locatie pentru desfasurarea activitatilor de creditare, deoarece este o piata cu dezvoltare rapida, adiacenta pietelor central europene pe care suntem deja prezenti. Desfasuram activitati in Polonia, Cehia, Ungaria si Slovacia. Mai multe studii de piata efectuate au aratat ca Romania, cu o populatie de peste 22 de milioane de locuitori, ofera un potential semnificativ de dezvoltare. Vom oferi “home credit” – sume mici, fara garantii, pe termen scurt".

Societatea de credit de consum britanica Provident Financial a deschis la inceputul lunii februarie un birou in Bucuresti si a inceput recrutarile de personal in vederea intrarii pe piata romaneasca de specialitate. Acesta este primul pas realizat de compania britanica in Romania, dupa ce in decembrie si-a facut publice planurile de dezvoltare in aceasta parte a Europei.

Compania ofera in Cehia, in maximum 24 de ore, imprumuturi cash pe termen scurt direct la usa clientului. Perioada de creditare este de 26, 39 sau 52 de saptamani. Durata imprumutului depinde de suma imprumutata si se stabileste de catre agentul de vanzari. Creditele sunt fara garantie si pot fi folosite in orice scop. Procedura de accesare a unui asemenea produs presupune contactarea unui tel-verde, un agent de la Provident Financial urmand sa vina acasa la tine pentru a stabili termenii imprumutului. Interesant este faptul ca rambursarea creditului se face tot prin agentul de vanzari, care te va vizita saptamanal pentru a incasa ratele.

Provident Financial si-a inceput activitatea in Marea Britanie in 1880, avand o experienta in domeniul creditarii si al asigurarilor de peste 120 de ani. Compania isi desfasora in prezent activitatea in alte 6 tari, in afara de Marea Britanie: Polonia, Cehia, Irlanda, Mexic, Slovacia si Ungaria.

Bogdan Popescu
bogdan.popescu@bankingnews.ro

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos