Promotiile pentru creditele de nevoi cu ipoteca continua si in toamna

Promotiile pentru creditele de nevoi cu ipoteca continua si in toamna

CEC Bank S.A. lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu ipoteca, in lei si euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 15 august – 31 octombrie 2011. In cadrul acestei campanii, Creditul de nevoi personale extra ofera clientilor urmatoarele avantaje: – dobanda este 7,99% (ROBOR 3M + 2,50 p.p.)

CEC Bank S.A. lanseaza o campanie promotionala la creditele de nevoi personale cu ipoteca, in lei si euro, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 15 august – 31 octombrie 2011. In cadrul acestei campanii, Creditul de nevoi personale extra ofera clientilor urmatoarele avantaje:
– dobanda este 7,99% (ROBOR 3M + 2,50 p.p.) pentru creditele in lei, respectiv 5,96% (EURIBOR 3M + 4,40 p.p.) pentru creditele in euro;
– comision de analiza dosar: 0 lei;
– comision de rambursare anticipata: 0;
– comision de administrare redus: 0,15% pentru clientii care nu primesc salariul/pensia in cont CEC Bank. Pentru clientii care primesc salariul/pensia in cont CEC Bank comisionul de administrare este redus cu 50%.   

Creditul de nevoi personale extra, in lei sau euro, se acorda pe o perioada de maximum 30 ani, cu o perioada de gratie de pana la 360 zile. Valoarea maxima a creditului este de 1.200.000 lei/300.000 euro. La calculul venitului net se pot lua in calcul toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare, ale familiei. Nu este necesar aport propriu.

 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos