Promotie la creditele pentru locuinta

Promotie la creditele pentru locuinta

Banca Comerciala Romana deruleaza pana pe data de 15 Iulie o campanie promotionala pentru creditele destinate investitiilor imobiliare  – creditul imobiliar Camin Super BCR si creditul ipotecar Rezidential Super BCR. Institutia ofera persoanelor fizice creditele destinate investitiilor imobiliare cu dobanzi incepand cu 4,95%/an pentru euro. "BCR face acum o oferta foarte atractiva celor care doresc

Banca Comerciala Romana deruleaza pana pe data de 15 Iulie o campanie promotionala pentru creditele destinate investitiilor imobiliare  – creditul imobiliar Camin Super BCR si creditul ipotecar Rezidential Super BCR. Institutia ofera persoanelor fizice creditele destinate investitiilor imobiliare cu dobanzi incepand cu 4,95%/an pentru euro.

"BCR face acum o oferta foarte atractiva celor care doresc sa contracteze un credit ce are ca destinatie investitiile imobiliare. Oferind acum o dobanda competitiva, clientii nostri vor putea sa achizitioneze un imobil sau sa construiasca o casa cu un efort financiar redus, cu o rata de dobanda fixa pentru primele 6 luni de 4,95%/an. La nivelul BCR, incurajam contractarea de credite ce au ca destinatie investitiile imobiliare in euro, avand in vedere procesul de convergenta la moneda europeana", a declarat Monica Boerescu, director executiv al Directiei Credite Retail din cadrul BCR.

BCR ofera o dobanda de 4,95%/an, fixa pentru primele 6 luni de zile urmata de o dobanda de 7,95% fixa pentru urmatoarele 12 luni pentru creditele imobiliare si ipotecare Camin Super BCR (euro) si Rezidential Super BCR (euro). Dupa aceasta perioada de 18 luni cu dobanda fixa, in conditii de promotie, clientii beneficiaza de o dobanda variabila, astfel: la creditele imobiliare dobanda variaza in functie de dobanda de referinta BCR iar la creditele ipotecare in functie de rata de referinta EURIBOR la 6 luni.

Totodata, BCR ofera, pentru creditele contractate  in cadrul promotiei, comisioane lunare zero pe toata perioada de creditare. Oferta promotionala a bancii este completata de asigurarea intregului pachet de produse si servicii  asociat creditelor imobiliare si ipotecare, promovat prin intermediul celor 22 centre pentru credite de investitii imobiliare – Centrum2 Imobiliar – din toata tara.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos