Promotie la CEC pentru creditele imobiliare si auto

Promotie la CEC pentru creditele imobiliare si auto

CEC a lansat o promotie la creditele pentru investitii imobiliare si la creditul Auto, ce se va derula in perioada  1 aprilie – 15 iunie 2007. Pentru solicitarile de credit inregistrate si/sau aprobate in perioada mentionata, rata anuala a dobanzii va fi cu un punct procentual mai mica, pana la 31 august 2007. Astfel, dobanzile

CEC a lansat o promotie la creditele pentru investitii imobiliare si la creditul Auto, ce se va derula in perioada  1 aprilie – 15 iunie 2007.

Pentru solicitarile de credit inregistrate si/sau aprobate in perioada mentionata, rata anuala a dobanzii va fi cu un punct procentual mai mica, pana la 31 august 2007. Astfel, dobanzile vor fi de 8,58% – pentru creditele  ipotecare  si 8,75% pe an – pentru  creditele de investitii imobiliare altele decat cele ipotecare, pentru creditele de refinantare imobiliare si pentru creditele Auto.

De asemenea, comisionul de gestiune pentru primul an din cadrul duratei de creditare va fi dupa cum urmeaza:
– la creditele ipotecare si la cele pentru investitii imobiliare, altele decat creditele  ipotecare – 1% la valoarea plafonului aprobat;
– la creditul de refinantare imobiliar – 0,75%;
– la creditul Auto – intre 1% si 1,5%, in functie de valoarea aportului propriu al clientului.

In plus, CEC acorda o perioada de gratie la rambursarea creditelor mentionate, cuprinsa intre 60 si 750 de zile calendaristice, in functie de durata de creditare si de destinatia creditelor.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos