Promotie de Craciun: BRD ofera credite de nevoi personale in lei cu DAE de 12,12%

Promotie de Craciun: BRD ofera credite de nevoi personale in lei cu DAE de 12,12%

Pana pe 31 decembrie 2012, BRD-Groupe Societe Generale ofera, in cadrul promotiei "Expresso de iarna", credite de nevoi personale in lei la o dobanda anuala efectiva (DAE), care include toate costurile creditului (dobanda si asigurarea), de 12,12%**. Dobanda nominala este fixa: 10,27%/an. In plus, clientii nu vor plati comisioane de analiza, administrare a creditului si

Pana pe 31 decembrie 2012, BRD-Groupe Societe Generale ofera, in cadrul promotiei "Expresso de iarna", credite de nevoi personale in lei la o dobanda anuala efectiva (DAE), care include toate costurile creditului (dobanda si asigurarea), de 12,12%**. Dobanda nominala este fixa: 10,27%/an. In plus, clientii nu vor plati comisioane de analiza, administrare a creditului si rambursare anticipata.

Creditele se acorda pe perioade de pana la 5 ani, valoarea maxima fiind de 65.000 de lei. Optional, clientul are acces la o perioada de gratie de maximum 6 luni.

Clientii care contracteaza un credit in cadrul ofertei promotionale pot castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 12 premii a cate 1.200 de lei sau Marele Premiu, in valoare de 12.000 lei.

BRD – Groupe Société Générale este cea de-a doua banca din Romania dupa totalul activelor si are cea de-a patra capitalizare bursiera la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

*Cel mai scazut DAE din Romania, la data de 19/11/2012
**Exemplu de calcul: credit in valoare de 12.000 lei, pe o perioada de 5 ani. Suma lunara de plata: 269 lei; valoarea totala datorata la sfarsitul perioadei de creditare: 15.798 lei. In calcul a fost inclusa asigurarea de viata: 0,102% / luna, perceputa la soldul creditului.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos