Promotie cu dobanda de 5,5% la creditele de la Domenia Credit

Promotie cu dobanda de 5,5% la creditele de la Domenia Credit

Domenia Credit IFN, specialistul creditelor ipotecare de pe piata locala de profil, parte a GE Money Romania, lanseaza o noua promotie: dobanda de 5,5% la creditul ipotecar pentru achizitie de locuinta si la creditul de nevoi personale cu ipoteca. Oferta este valabila in perioada 19 aprilie – 30 iunie 2007, dobanda de 5,5% fiind aplicabila

Domenia Credit IFN, specialistul creditelor ipotecare de pe piata locala de profil, parte a GE Money Romania, lanseaza o noua promotie: dobanda de 5,5% la creditul ipotecar pentru achizitie de locuinta si la creditul de nevoi personale cu ipoteca. Oferta este valabila in perioada 19 aprilie – 30 iunie 2007, dobanda de 5,5% fiind aplicabila pe parcursul intregului an 2007.

„Am scazut dobanda la aceste produse de creditare cu peste doua procente astfel incat actualii si potentialii nostri clienti sa isi poata cumpara casa dorita sau sa contracteze un credit de nevoi personale cu un efort financiar initial mai mic”, a declarat Carmen Retegan, Director General Domenia Credit.

Persoanele fizice care aplica pentru oricare dintre cele doua produse de creditare intre 19 aprilie-30 iunie beneficiaza de dobanda redusa pana la sfarsitul anului 2007. Pentru ambele tipuri de imprumuturi contractate in aceasta perioada, DAE porneste de la numai 5,82%.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos