Promotia continua. Bancile nu renunta la refinantarile la oferta!

Promotia continua. Bancile nu renunta la refinantarile la oferta!

Banca Româneasca prelungeste promotia valabila la contractarea creditului de consum cu garantie imobiliara pentru refinantare, astfel ca pâna la data de 30 iunie 2011 comisionul de analiza dosar este in continuare suportat de catre banca.  Creditul de consum cu garantii pentru refinantare, disponibil in lei si euro, a fost lansat la inceputul anului de catre

Banca Româneasca prelungeste promotia valabila la contractarea creditului de consum cu garantie imobiliara pentru refinantare, astfel ca pâna la data de 30 iunie 2011 comisionul de analiza dosar este in continuare suportat de catre banca.  Creditul de consum cu garantii pentru refinantare, disponibil in lei si euro, a fost lansat la inceputul anului de catre Banca Româneasca, la o dobânda de ROBOR + 4,5% si respectiv EURIBOR + 6,5%.  Potentialii clienti pot alege aceasta varianta de creditare, cu posibilitatea obtinerii de sume suplimentare in limita capacitatii lor de rambursare. Suma totala ce poate fi imprumutata poate reprezenta maxim 70% din valoarea garantiilor imobiliare. Sumele suplimentare pot fi folosite pentru nevoi personale.

 

In plus, la acordarea acestui produs, nu se solicita asigurare de viata, iar costul aferent evaluarii si asigurarii imobilului este suportat de catre banca. Perioada maxima de acordare a creditului este de 25 de ani, suma minima fiind de 10.001 euro sau 35.001 RON, iar cea maxima de 80.000 de euro sau 336.000 RON.

 

Pentru exemplificare, la fiecare 10.000 EUR imprumutati pe 25 de ani, rata lunara este de 75 EUR.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos