Promotia BCC Economisesti si pleci in statiune si-a desemnat castigatorii

Promotia BCC Economisesti si pleci in statiune si-a desemnat castigatorii

Banca Comerciala Carpatica a desemnat noi castigatori in cadrul promotiei Economisesti si pleci in statiune, aferent Depozitului Pensia Plus. Promotia s-a desfasurat in perioada 05.10.2012 – 04.01.2013, iar castigatorii celor 5 bilete de tratament oferite de banca intr-o statiune balneo – climaterica sunt: Stan Stefan din Suceava Baltag Gheorghe din Suceava Zagarodnic Floare din Oradea

Banca Comerciala Carpatica a desemnat noi castigatori in cadrul promotiei Economisesti si pleci in statiune, aferent Depozitului Pensia Plus.

Promotia s-a desfasurat in perioada 05.10.2012 – 04.01.2013, iar castigatorii celor 5 bilete de tratament oferite de banca intr-o statiune balneo – climaterica sunt:

Stan Stefan din Suceava
Baltag Gheorghe din Suceava
Zagarodnic Floare din Oradea
Cojocaru Ion din Bacau
Carcadia Maria din Bucuresti, Sect. 2

Banca Comerciala Carpatica ii felicita pe castigatori si ramane in continuare aproape de clientii sai, oferindu-le produse de economisire clasice si originale, cu dobanzi atractive si promotii deosebite.

Depozitul Pensia Plus ramane, in continuare, unul dintre cele mai bune produse de economisire de pe piata oferite la ora actuala pensionarilor. Acest produs se poate constitui si pe o perioada de 1, 3, 6, 9 şi 12 luni cu bonificarea unor niveluri de dobanda competitive.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos