Proiect rezidential de sapte milioane de euro in Cluj-Napoca

Proiect rezidential de sapte milioane de euro in Cluj-Napoca

Compania americana Tower va investi sapte milioane de euro pentru construirea unui imobil cu 82 de apartamente, spatii comerciale si birouri in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, a declarat miercuri Doru Lupeanu, directorul de marketing al agentiei imobiliare Grup de Lux, promotorul proiectului. "Cladirea va avea o structura de subsol, parter si opt etaje, dintre

Compania americana Tower va investi sapte milioane de euro pentru construirea unui imobil cu 82 de apartamente, spatii comerciale si birouri in zona centrala a orasului Cluj-Napoca, a declarat miercuri Doru Lupeanu, directorul de marketing al agentiei imobiliare Grup de Lux, promotorul proiectului. "Cladirea va avea o structura de subsol, parter si opt etaje, dintre care trei niveluri vor fi rezervate magazinelor si spatiilor de birouri, si va include apartamente cu una, doua si trei camere. Lucrarile la fundatie au inceput in luna martie, iar proiectul va fi finalizat integral in vara anului viitor", a afirmat Lupeanu.

Imobilul va avea o suprafata construita totala de circa 12.500 de metri patrati, spatiile de birouri si magazinele ocupand 4.200 de metri patrati.

Proiectul denumit River Tower prevede amenajarea a 135 de locuri de parcare, dintre care 77 la subsol.

Potrivit Grup de Lux, firma Tower a dezvoltat mai multe proiecte imobiliare in Statele Unite si se afla la primul proiect pe piata romaneasca. Compania este interesata sa lanseze noi proiecte in Cluj-Napoca.  

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos