Programul BCR de lucru cu publicul va incepe mai tarziu

Programul BCR de lucru cu publicul va incepe mai tarziu

Incepand cu 14 iulie, cea mai mare banca din Romania isi modifica programul de lucru cu clientii. Astfel, acesta nu va mai incepe la 08.30, ca pana acum, ci de la ora 09.00. In acelasi timp, programul se prelungeste cu jumate de ora dupa-amiaza, pana la 18.30. Unitatile de marime medie vor fi deschise, in

Incepand cu 14 iulie, cea mai mare banca din Romania isi modifica programul de lucru cu clientii. Astfel, acesta nu va mai incepe la 08.30, ca pana acum, ci de la ora 09.00. In acelasi timp, programul se prelungeste cu jumate de ora dupa-amiaza, pana la 18.30. Unitatile de marime medie vor fi deschise, in general, pana la ora 18.00. O parte dintre acestea vor lucra cu publicul pana la ora 17.30, ora la care se incheie programul si pentru unitatile mici.

“Analiza fluxurilor de clienti pe intervale orare a relevat ca acestia solicita serviciile BCR cu precadere pe parcursul dupa-amiezii. Ca urmare a noului program clientii vor avea mai mult timp la dispozitie dupa-amiaza si seara pentru a-si depune dosarul de credit, a-si deschide un cont curent, a efectua tranzactii ori pentru consiliere”, se arata in comunicatul transmis de banca.

In ziua de sambata, BCR are deschise unitatile mari, jumatate din unitatile medii si un numar redus de unitati mici care inregistreaza un numar semnificativ de operaţiuni. Unitatile BCR care isi desfasoara activitatea in centrele comerciale, vor avea un program special similar centrelor comerciale unde sunt amplasate. In ceea ce priveste programul centrelor de afaceri corporate, reprezentantii IMM-urilor pot interactiona direct cu managerii de relatii corporate de luni pana vineri intre orele 09.00 – 17.00.

Banca ofera intreaga gama de produse si servicii pentru populatie avand in prezent 591 de unitati retail (pentru populatie si microintreprinderi) deschise in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori. Clientii corporate beneficiaza de serviciile BCR prin intermediul a 52 de centre comerciale dedicate in special IMM-urilor si companiilor mari. 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos