Programul bancilor de Paste

Programul bancilor de Paste

Unitatile bancare vor fi inchise in perioada 3 – 5 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, unele avand program scurt chiar de vineri, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sambata si luni. BCR – a anuntat ca unitatile teritoriale de retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri,

Unitatile bancare vor fi inchise in perioada 3 – 5 aprilie, cu ocazia Sarbatorilor de Paste, unele avand program scurt chiar de vineri, dar exista si banci care au decis ca unele agentii sa functioneze sambata si luni.

BCR – a anuntat ca unitatile teritoriale de retail, inclusiv cele care isi desfasoara activitatea in mall-uri, centrele de afaceri corporate si administratia centrala nu vor avea program cu publicul in zilele de 3, 4 si 5 aprilie. Clientii BCR vor avea acces la conturi si vor putea sa efectueze operatiuni bancare in perioada sarbatorilor telefonic, prin Alo 24 Banking BCR disponibil zilnic, intre orele 8:00 si 22:00, prin apelarea InfoBCR si prin internet.

BRD – toate unitatile vor fi inchise doar duminica, iar luni vor fi deschise doar agentiile din incinta magazinelor de mare suprafata (Carrefour, Kaufland, Auchan, alte centre comerciale din Bucuresti si din tara), care vor functiona potrivit orarului respectivelor magazine. BRD a mentionat ca serviciul "Vocalis" va functiona normal sambata, intre orele 8:00 si 16:00, pentru ca duminica si luni sa fie disponibile numai optiunile automate de interogare a soldului si consultare a ultimelor operatiuni aferente contului curent, precum si serviciul de asistenta de urgenta pentru posesorii de carduri bancare.

Banca Transilvania – sucursalele bancii vor fi inchise duminica, pentru ca luni sa functioneze doar unitatile din centrele comerciale, in functie de programul fiecarui centru. In plus, Banca Transilvania va avea sambata cel putin o unitate deschisa in fiecare oras, cu program intre orele 9:30 si 12:30. Banca a precizat ca programul call-center-ului va fi non-stop.

Raiffeisen Bank – agentiile institutiei de credit vor fi inchise in zilele de luni, 5 aprilie 2010 si sambata, 1 mai 2010, cu exceptia unitatilor din cadrul hipermarket-urilor/mall-urilor. Call Center-ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru carduri si serviciile myBanking (mobile banking), Raiffeisen Online (internet banking) si Friedrich Wilhelm Raiffeisen (private banking).

Banca Comerciala Carpatica – programul unitatilor va fi vineri de la ora 9:00 la 12:30 pentru reprezentante si pana la 13:30 pentru sucursale si agentii, iar de sambata pana luni vor fi inchise.

Intesa Sanpaolo Bank – unitatile vor avea, vineri, un program redus de lucru cu publicul de la ora 8:30 pana la 14:00, pentru ca de sambata pana luni sa nu fie deschisa nicio unitate.

Bancile au anuntat ca bancomatele si POS-urile vor functiona in conditii normale in perioada Sarbatorilor de Paste.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos