Programul ABN Amro Valori Europene are noi absolventi

Programul ABN Amro Valori Europene are noi absolventi

ABN Amro Romania a anuntat, in cadrul unei ceremonii oficiale de premiere, incheierea celei de-a IV a editie a Programului ABN Amro Valori Europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare. In cadrul acestui eveniment, desfasurat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, 48 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire

ABN Amro Romania a anuntat, in cadrul unei ceremonii oficiale de premiere, incheierea celei de-a IV a editie a Programului ABN Amro Valori Europene, pentru promovarea culturii institutionale bancare. In cadrul acestui eveniment, desfasurat la Academia de Studii Economice din Bucuresti, 48 de studenti ai Facultatii de Relatii Economice Internationale au primit Diploma de absolvire a Cursului  de Cultura Bancara si Conduita in Afaceri.

Programul  ABN Amro Valori Europene este desfasurat in parteneriat cu  Academia de Studii Economice din Bucuresti si se adreseaza studentilor anului IV. Pana in prezent peste 200 de studenti au fost inscrisi la cursuri in intervalul 2003 – 2006. In anul universitar 2006 – 2007 au participat la cursuri, seminarii, dezbateri aproximativ 60 de studenti din ultimul an al Facultatii de Finante si Banci, precum si a altor facultati din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Ca o confirmare a utilitatii si anvergurii acestui program, incepand cu editia 2006 – 2007, acesta a fost inclus in programa scolara a cursurilor universitare din cadrul ASE. De asemenea, o noutate absoluta o reprezinta faptul ca studentii care au absolvit acest curs au primit credite transferabile.

„Prin derularea Programului de Valori Europene, initiat acum mai bine de 4 ani, urmarim sa punem accent pe prezentarea experientei castigate de ABN Amro in Europa. In cadrul Programului, studentii au asistat la cursuri si seminarii despre integritate, profesionalism, respect si spirit de echipa. Rezultatele pe care le-au obtinut cei care au fost premiati, ne incurajeaza in continuarea experientei noastre ”, a declarat donul Peter M. Weiss, presedinte ABN Amro Bank Romania.

„Aceste cursuri ofera studentilor o introducere in cultura institutionala bancara prin temele teoretice abordate, dar si o dimensiune practica, bazata pe modele ale conduitei in afaceri, prin interactionarea cu profesionisti care lucreaza in acest sector. Prezenta la discutii a reprezentantilor ABN Amro din diverse departamente ofera studentilor un cadru complex si interdisciplinar de analiza” a declarat domnul Prof. Univ. dr. Mihai Korka, decan al Facultatii de Relatii Economice Internationale din cadrul ASE Bucuresti.

Programul include cursuri, semniarii interactive si ateliere de lucru in cadrul carora sunt prezentate experienta si traditia europeana in promovarea valorilor recunoscute in institutiile financiare ale tarilor Comunitatii Europene, valori ce reprezinta, in acelasi timp, principiile ABN Amro. Pe parcursul programului, au participat la intalnirile cu studentii si le-au impartasit din experienta lor, reprezentanti ai managementului ABN Amro Romania.
Prin continuarea acestui amplu program, ABN Amro isi propune sa sprijine eforturile depuse de institutiile academice din Romania de a oferi studentilor conditii optime de pregatire in formarea lor ca specialisti in domeniul financiar-bancar. O mare parte din acesti studenti lucreaza deja in institutii financiar-bancare de renume din Romania, printre care se numara si ABN Amro.

Acest program reprezinta un pionierat prin obiectivul pe care si-l propune, venind in sprijinul institutiilor academice dein Romania, prin formarea viitorilor specialisti din domeniul financiar-bancar nu numai din perspectiva cunostintelor tehnice necesare, ci si din perspectiva integrarii lor intr-o cultura institutionala de tip european.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos