Program prelungit pentru creditele ipotecare

Program prelungit pentru creditele ipotecare

Nu putini sunt cei care vor sa contracteze un credit ipotecar insa nu au timp suficient pentru a trece cu brio procesul de accesare a banilor. Domenia Credit IFN, specialistul creditelor ipotecare de pe piata locala de profil, parte a GE Money in Romania, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai prin prelungirea programului pana la

Nu putini sunt cei care vor sa contracteze un credit ipotecar insa nu au timp suficient pentru a trece cu brio procesul de accesare a banilor. Domenia Credit IFN, specialistul creditelor ipotecare de pe piata locala de profil, parte a GE Money in Romania, vine in intampinarea nevoilor clientilor sai prin prelungirea programului pana la orele 20:00. Astfel, incepand cu 2 aprilie 2007, biroul de relatii cu publicul de la sucursala din Bucuresti va fi deschis pentru consultanta in ceea ce priveste contractarea unui credit, in fiecare zi, de luni pana vineri, intre orele 9:00-20:00.

"Am luat decizia prelungirii programului cu publicul de la orele 17:00 la orele 20:00 pentru a raspunde dorintelor clientilor cu un job foarte solicitant, care nu puteau sub nicio forma beneficia in timpul saptamanii de serviciile unui consultant Domenia. Clientii nostri castiga astfel 3 ore pretioase, in care le stam la dispozitie cu orice informatii referitoare la contractarea unui credit ipotecar", a declarat Laura Simionescu, director de vanzari Domenia Credit – Bucuresti.

Incepând cu 2 aprilie 2007, toti cei interesati sa obtină finantare pentru cumpararea, construirea sau renovarea unei locuinte, sau chiar si pentru alte investitii personale., pot contacta biroul de relatii cu publicul din Strada Aviatorilor nr.33, Sector 1, Bucureşti;  Tel.: +40 21 2228660; Fax: +40 21 2228544; office@domenia.ro. Informatii despre credite: Tel.: +40 21 2228588; info@domenia.ro, www.domenia.ro.

***

Domenia Credit IFN S.A, parte a GE Money, divizia internationala de servicii financiare de retail a concernului General Electric (NYSE: GE), a fost infiintata in februarie 2003.. Domenia Credit asigura acoperire teritoriala prin birouri proprii in 9 orase (Bucuresti, Brasov, Arad, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara) iar prin intermediul colaboratorilor in aproape toate regiunile tarii. 

***

GE Money, divizie a companiei General Electric, detine active in valoare de 190 miliarde dolari si este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare pentru consumatori, retaileri si dealeri auto din 54 de tari. Cu sediul in Stamford, Connecticut, SUA, GE Money ofera la nivel global o gama larga de produse, printre care se numara carduri de credit, credite de consum, credite si leasing auto, credite ipotecare, carduri corporate, credite de consolidare a datoriilor, imprumuturi pentru nevoi personale cu garantii imobiliare, produse de asigurare complementare produselor de credit.

GE Money a intrat pe piata din Romania in trimestru al treilea al anului 2006 prin achizitionarea a trei companii specializate in servicii financiare ne-bancare: Leasemart Holding BV (detinatoare a companiei Motoractive Leasing), Ralfi SA (companie ce ofera credite de consum sub numele Estima Finance) si Domenia Credit SA. Pentru mai multe informatii va rugam accesati www.gemoney.com.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos