Program de fidelizare pentru posesorii de carduri de credit Banca Transilvania

Program de fidelizare pentru posesorii de carduri de credit Banca Transilvania

Banca Transilvania lanseaza programul Star BT, prin care clientii persoane fizice beneficiaza, pentru orice plata cu un card de credit BT, de puncte de loialitate care se acumuleaza, dar si de rate fara dobanda. Mai mult decat atat, cumparaturile la comerciantii parteneri aduc puncte suplimentare. Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking in cadrul BT, declara:

Banca Transilvania lanseaza programul Star BT, prin care clientii persoane fizice beneficiaza, pentru orice plata cu un card de credit BT, de puncte de loialitate care se acumuleaza, dar si de rate fara dobanda. Mai mult decat atat, cumparaturile la comerciantii parteneri aduc puncte suplimentare.

Gabriela Nistor, Director Executiv Retail Banking in cadrul BT, declara: “Pe langa avantajele foarte cunoscute pe care le au deja cardurile de credit, ne-am propus sa aducem clientilor nostri de retail beneficii suplimentare, prin programul Star BT, pentru a le rasplati fidelitatea fata de produsele Bancii Transilvania. Cardurile noastre de credit aduc acum inclusiv cumparaturi castigatoare tocmai pentru ca punctele de loialitate acumulate inseamna bani. Cu siguranta, acest proiect ne va ajuta sa tintim obiectivele mari pe care ni le-am propus in acest an, ca emitent de carduri: o cota de piata de 15% si 2 milioane de carduri emise”.

Punctele Star BT se acumuleaza pentru fiecare tranzactie efectuata de client, in tara sau in strainatate, cu unul dintre cardurile de credit de la Banca Transilvania: MasterCard Forte, MasterCard Forte pentru Medici, Visa Gold, Visa Gold BT – Rotary si Visa Platinum. Valoarea unui punct este de 1 leu, iar punctele acumulate pot fi ulterior utilizate pentru plata cumparaturilor la comerciantii parteneri inscrisi in program. Ratele fara dobanda, aferente platilor facute la partenerii Bancii Transilvania, in cadrul programului Star BT, sunt un alt beneficiu adus clientilor.

In plus, Banca Transilvania pune in joc, in cadrul acestui program, 3 premii a cate 5.000 euro, premii care pot fi castigate, prin tragere la sorti, pentru cumparaturi cu un card de credit BT, in perioada 21 mai – 31 august a.c. Clientii care efectueaza cel putin 3 cumparaturi, in valoare de minim 10 lei fiecare, sunt inscrisi automat in tragerea la sorti.

BT a lansat si un site al programului Star BT, www.starbt.ro, care contine informatii despre aceasta initiativa a bancii, despre reteaua de magazine partenere etc. De asemenea, detalii pot fi aflate si prin intermediul site-ului bancii, accesand www.bancatransilvania.ro. Clientii detinatori ai unui card de credit vor recunoaste sigla Star BT la comerciantii parteneri, alaturi de tipul de beneficiu cu care acestia participa in program: puncte Star BT sau/si cumparaturi in rate.

Cardurile de credit BT au o serie de avantaje si servesc foarte bine nevoilor clientilor care doresc sa aiba la dispozitie o “extra-limita” de cumparaturi, fara a solicita de fiecare data un credit. Plata cumparaturilor la comercianti – in tara sau in strainatate – este necomisionata, iar in plus exista perioada de gratie de pana la 56 de zile, in care nu se plateste dobanda aferenta creditului pe card. Cardurile inscrise in Programul Star BT pot servi inclusiv la plata majoritatii facturilor la utilitati, direct de la bancomat, fara comision. Programul Star BT aduce clientilor cumparaturi castigatoare, prin puncte acumulate si rate fara dobanda.
 

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos