Profitul BT Direct IFN a scazut anul trecut cu o treime, la 2,41 milioane de lei

Profitul BT Direct IFN a scazut anul trecut cu o treime, la 2,41 milioane de lei

Compania de leasing financiar si credite de consum BT Direct IFN, care face parte din grupul Bancii Transilvania, a realizat anul trecut un profit net de 2,41 milioane de lei, in scadere cu 32,3% fata de nivelul consemnat in 2005, de 3,56 milioane de lei, potrivit datelor firmei. Compania si-a majorat, la sfarsitul lunii februarie,

Compania de leasing financiar si credite de consum BT Direct IFN, care face parte din grupul Bancii Transilvania, a realizat anul trecut un profit net de 2,41 milioane de lei, in scadere cu 32,3% fata de nivelul consemnat in 2005, de 3,56 milioane de lei, potrivit datelor firmei.

Compania si-a majorat, la sfarsitul lunii februarie, capitalul social cu 2,3 milioane de lei, la 18,7 milioane de lei, prin capitalizarea rezervelor constituite din profitul net aferent anului trecut. In urma operatiunii de majorare, capitalul social este divizat in 1,7 milioane de titluri nominative, cu o valoare de 11 lei fiecare.

Banca Transilvania controleaza pachetul majoritar, de 93,69% din actiunile companiei, in timp ce BT Investments detine o participatie de 6,3%, iar BT Leasing Transilvania IFN, BT Logistic IFN si BT Management IFN au cate o cota de 0,00006%.

Printre activitatile secundare ale BT Direct se numara intermedierea vanzarilor de carduri de credit ale altor institutii pentru creditele de consum si furnizarea de servicii de consultanta pentru activitatea de creditare.

dowmedia0121
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

www.Topautopiese.ro

Most Commented

Featured Videos